Halve finales leveren je 4.3 maal je inzet op!

Ostapenko (23) en Halep (21) treffen elkaar vandaag in de halve finale van de WTA Dubai. Ostapenko wist gister te winnen van Teichmann in een spannende drie setter. Halep won gister van Jabeur in straight sets. Bij beide dames vielen er aardig wat games: bij Ostapenko 37 en bij Halep 19. Halep heeft een niet al te sterke service dus Ostapenko kan haar vrij makkelijk breaken. Daar tegenover staat dat Ostapenko veel unforced errors maakt wat resulteerd in rebreaks. Hierom verwacht ik 19 games. Meer games kan ook, hoger risico maar ook een hogere odd.

Conclusie: over 18,5 game.

Rinderknech (61) speelt vandaag tegen Basilashvili (22). Rinderkech kent een uitstekend toernooi en laat goed tennis zien. Heeft al een aantal sterke tegenstanders verslagen. Basilashvili is wisselvallig maar komt steeds ijzersterk terug. Dit liet hij gister ook zien tegen Fucsovic. Mijn verwachting is dat Basilashvili de eerste set verliest en daarna pas zijn best gaat doen. Hoe raar dit ook klinkt, hij doet dat veel vaker. Aangezien het de halve finale is verwacht ik dat hij wel wil winnen. Vandaar de keuze over 20,5 game. Een hoger aantal games kan ook, hoger risico maar ook een hogere odd.

Conclusie: over 20,5 game

Kudermetova (31) treft vandaag Vondrousova (38). Kudermetova speelt uitstekend tennis terwijl Vondrousova geluk heeft gehad dat ze zo ver heeft mogen komen. Kudermetova heeft sterke speelsters verslagen terwijl Vondrousova won van Collins door opgave en verder relatief makkelijke tegenstanders heeft gehad. Vandaar de keuze Kudermetova 1 set winnen. Voor een hogere odd en meer risico kan je Kudermetova win spelen.

Conclusie: Kudermetova +1,5 set

Rublev (7) speelt vandaag in de kwartfinale tegen Pouille (154). Rublev speelde een slordige wedstrijd tegen Gasquet maar wist deze uiteindelijk toch te winnen. Pouille won van Griekspoor en Albot. Beide wedstrijden van Pouille eindigde in een driesetter. Als Rublev vandaag zijn niveau haalt is -2,5 game een mooie optie.
-4,5 kan ook, dit is wel een stuk meer risico maar zeker niet onmogelijk. Hij moet dan wel zijn niveau halen.

Conclusie: Rublev -2,5 game