Tennis in de Emiraten voor 3.4 maal je inzet!

Een mooie wedstrijd staat vandaag op het programma tussen Kvitova (25) en Ostapenko (21). Beide spelen en sterk toernooi en qua niveau liggen ze dicht bij elkaar. Kvitova heeft dit toernooi Sabalenka (2) en Giorgi (21) verslagen. Ostapenko stuurde Kenin (90) en Swiatek (9) naar huis. Omdat ze zo dicht bij elkaar liggen verwacht ik een lange wedstrijd.

Conclusie: over 19,5 game

Teichmann (35) treft vandaag Kudermetova (31). Beide dames laten een uitstekende vorm zien dit toernooi waarin ze hoger geplaatste speelsters al versloegen. Zo versloeg Teichmann Svitolina (15) en Mertens (22). Kudermetova versloeg Azarenka (17) en Muguruza (7). Net zoals bij Kvitova-Ostapenko ligt het weer dicht bij elkaar qua niveau. Ook hier verwacht ik een langere wedstrijd.

Conclusie: over 18,5 game

Shapovalov (12) speelt vandaag tegen Rinderknech (61). Shapovalov heeft wat mindere wedstrijden achter de rug waarin hij onnodig verloren heeft. Hij herpakte zich gister goed door met 6-4/6-0 te winnen van Molcan (73). Rinderknech won gister in een lange drie setter van Bublik. Bublik liet het afweten na set 1 waardoor Rinderknech het af kon maken. In de H2H hebben ze eenmaal eerder tegen elkaar gespeeld. Dit was op 11-11-2021 en resulteerde in een 1-2 overwinning van Shapovalov.

Conclusie: Shapovalov win

Een Spaanse clash vandaag tussen Davidovich Fokina (47) en Bautista Agut (16). Davidovich won gister in een drie setter van Evans(28). Deze wedstrijd duurde bijna 3 uur wat wel in de benen blijft zitten. Bautista won gister heel overtuigend met 0-6/1-6 van Murray (87). Dit duurde slechts iets meer dan een uurtje. Dit verschil in tijd kan vandaag de doorslag geven. Ik verwacht dat Bautista de overwinning over de streep trekt vandaag.

Conclusie: Bautista Agut wint

Live Betting NL - de #1 op live wedden