Favorieten speren jou naar 4 keer je inzet!

Michael Smith – Gerwyn Price

Michael Smith is na zijn verloren WK-finale een beetje van slag zo lijkt het. De 180ers worden voor alsnog niet makkelijk meer gevonden en een partij in winst omzetten lijkt ook heel moeilijk.
Price gooit eigenlijk altijd wel stabiel en de onderlinge partijen tussen deze 2 zijn zwaar in het voordeel van The Iceman! Wij gaan daarom voor winst Gerwyn Price!

Joe Cullen – Michael van Gerwen

Joe Cullen misschien wel dè man in vorm! Zondag won hij nog de Players Championship. The Rockstar sloopte Dimitri van den Bergh met maar liefst 8-1 in de finale, nadat hij daarvoor Price en Cross naar huis had gestuurd.
Van Gerwen daarentegen worstelt een beetje met zichzelf en we zien zelden nog dat hij een tegenstander echt afslacht. Hoewel hij vorige week aardig stond te gooien denken wij dat The Rockstar zeker 4 legs pakt.

Gary Anderson – Peter Wright

Een Schots onderonsje waarin wij denken dat Snakebite hier aan het langste eind gaat trekken. Ondanks dat Wright vorige week niet best stond te gooien, denken wij dat hij zich gaat herpakken en laat zien waarom hij de beste van zijn land is!

James Wade – Jonny Clayton

The Machine staat niet bekend om zijn 180ers, maar de 20 raken gaat hem aardig goed af. Hij blijft vaak steken op 100 of 140. The Ferret vindt de 180 een stuk makkelijker en wij zien hem er zeker 2 gooien. Dat is Wade nog niet gelukt in een eerste ronde van de Premier League. We spelen hier voor de zekerheid most 180 draw no bet.