Champions League: Bayern boven, in Milaan blijven ze voorzichtig! (2.06)

RB Salzburg – Bayern Munchen: Bayern Munchen wint (1.40)

In Salzburg staat ons woensdagavond een mooie affiche te wachten. Eerlijk, Bayern oogt de laatste weken niet ongenaakbaar in de Bundesliga. In de laatste 5 wedstrijden slikten ze 9 doelpunten, en gingen 2 wedstrijden verloren. De focus kan natuurlijk al iets minder zijn als je nog steeds 6 punten los op kop staat. In de Champions League lieten ze nog geen steek liet vallen. De groepsfase werd doorgestoomd met een doelpuntensaldo van 22-3 en het maximum aantal punten. De odd is gewoon te mooi om te laten liggen. Ik speel ook alle mogelijk 5 asian handicaps (zie screenshot).

Inter – Liverpool: onder 3.5 doelpunten (1.47)

Onder Klopp bereikte Liverpool viermaal de knock-outfase in het meest prestigieuze clubtoernooi ter wereld. Daarin speelden ze 9 heenwedstrijden, waarin er bij 6 minder dan 3.5 doelpunten vielen. Dit jaar bespelen ze Inter. In hun 8 wedstrijden in 2022, was er slechts 1 wedstrijd met meer dan 3.5 doelpunten. Dit wordt volgens mij een wedstrijd à la PSG – Real Madrid, met Inter in de rol van Real. Een goede organisatie neerzetten en proberen tegenprikken op de counter of op stilstaande fase.

Live Betting NL - de #1 op live wedden