Champions League: vedetten verdubbelen onze inzet! (+ extra funbet)

Sporting Lisbon – Manchester City: Asian Handicap Manchester City -1 (1.41)

Een bet die je bij wijze van spreken met je ogen dicht kan plaatsen. De Portugezen spelen zeker en vast een sterk seizoen, maar tegen Manchester City zie ik ze niet doen wat ze tegen, een weliswaar gehavend, Dortmund in suboptimale vorm deden. Door Ajax, een ploeg die net als City héél offensief voetbal met veel balbezit speelt, werden ze in de groepsfase twee keer in de pan gehakt. De blessure van Pedro Gonçalves zal de Leões zeker niet helpen.

Bij City weten ze niet meer wat verliezen is; de laatste nederlaag dateert al van 7 december 2021, in een voor City overbodige laatste groepswedstrijd tegen RB Leipzig. Pep zal zijn sterkste opstelling kunnen voorleggen, man in vorm De Bruyne werd dit weekend gespaard en zal dus zich 100% kunnen geven. Leuke side-note: City speelt 3 dagen voor de terugwedstrijd de Manchester-derby in de Premier League, dus zal morgen al een goede uitgangspositie proberen te behalen.

PSG – Real Madrid: Totaal aantal schoten op doel Messi en Mbappé meer dan 2.5 (1.55)

Een moeilijk te voorspellen wedstrijd, daarom speel ik deze om onze verdubbelaar compleet te maken. Op een goede dag doen deze spelers het in hun eentje, en in een wedstrijd waarvan ik verwacht dat PSG het initiatief zal nemen voor eigen publiek moet dit meer dan haalbaar zijn. Messi scoorde 26 keer in 45 ontmoetingen met Real, hopelijk schroeft hij deze mooie statistiek morgen nog wat op!

Funbet

Hieronder nog een leuk extraatje! Zowel Mahrez als Messi nemen de meeste strafschoppen voor hun rekening, zeker in afwezigheid van Neymar. Nu hopen op een walkover in Lissabon en een ontketend PSG met Messi in de hoofdrol! Dit zijn uiteindelijk de wedstrijden waar La Pulga voor leeft.

Live Betting NL - de #1 op live wedden