Uitploeg wint voor 2,28 keer je inzet!

Mallorca – Atletic Bilbao

Vanavond om 21:00 gaat de bal rollen in het Visit Mallorca Estadi voor de wedstrijd tussen Mallorca (17e) en Atletic Bilbao (8e). De Basken zijn in vorm en hebben 10 punten gehaald uit hun laatste 4 competitiewedstrijden terwijl Mallorca in zwaar weer verkeerd. Uit de laatste 5 competitiewedstrijden werden maar 3 punten behaald tegen nummer 19 Cadiz.

Opvallend is dat Bilbao bijzonder moeizaam scoort. Ze hebben voorin met de gebroeders Williams de nodige snelheid voorin en met nummer 10 Muniain verwacht je daar toch meer van. Bilbao is om die reden ook topscorer van La Liga als het gaat om gelijke spelen.

Mallorca scoort nog iets moeilijker en wisten maar 19 doelpunten te maken in 22 wedstrijden. Ik verwacht daar vanavond niet veel van, zeker niet gezien centrale duo in vorm aan de andere kant bestaande uit Spaans international Inigo Martinez en Yeray Alvarez maar 2 tegendoelpunten heeft moeten verwerken in de laatste 4 wedstrijden.

Conclusie

Atletic Bilbao wint voor een odd van 2,28 op BetCity.