Verdubbel je inzet met deze combi!

De kans dat je de staatsloterij wint lijkt op dit moment groter dan dat Heerenveen het doel schoon weet te houden.

SC Heerenveen – NEC Nijmegen

De trainer ontslagen, verdedigers Joost van Aken en Pawel Bochniewicz niet inzetbaar en het creatieve vermogen in de vorm van Joey Veerman verkocht aan PSV. Kortom, bij SC Heerenveen hebben ze boel niet op de rit. De laatste 5 wedstrijden op rij werden verloren en met o.a. tegenstanders als Fortuna Sittard, PEC Zwolle en Go Ahead Eagles hadden ze daar in Friesland meer van verwacht.

NEC daarentegen lijkt het een stuk beter voor elkaar te hebben. De promovendus van het vorige jaar staat op een verdienstelijke 9e plek en met spelers als Akman, Okita en Bruijn spelers in de gelederen die een doelpunt kunnen maken. Statistisch gekeken naar de laatste 10 Eredivisie duels wist NEC is 8 daarvan minimaal 1 doelpunt te maken.

Go Ahead Eagles – AZ Alkmaar

De vroege wedstrijd van de zonder in stadion De Adelaarshorst. Eagles en AZ kunnen beiden over een nagenoeg fitte selectie beschikken. Kijkend naar de vorm van de huidige teams heeft Pascal Jansen het goed voor elkaar. Er wordt leuk en attractief voetbal gespeeld en dat is ook terug te zien aan de resultaten. In de laatste 13! wedstrijden die AZ ten tonele verscheen werd er maar liefst 12 keer gewonnen en 1 keer gelijk gespeeld. Bij de thuisploeg zijn die statistieken geheel anders. Als we kijken naar de laatste 6 wedstrijden in De Adelaarshorst werd 5 keer verloren en alleen gewonnen van Roda JC voor de KNVB beker.

Conclusie en wedtips

  • NEC over 0,5 goal 1,38 (BetCity)
  • AZ wint bij Eagles 1,58 (BetCity)
  • Combi 2,18

Heb je nog geen BetCity account? Klik dan hier.

Live Betting NL - de #1 op live wedden