Belgisch een-tweetje: Union wint thuis, bij Beerschot is het van moeten!

Union Saint Gilliose – STVV: Union wint (1.40)

Promovendus Union blijft verbazen. Analytici worden week op week de mond gesnoerd, een Leicester-scenario is meer en meer de maak. Vooral in het eigen Joseph Marienstadion zijn ze outstanding, met 28 op 39 behaalde punten en een reeks van 4 thuiszeges op rij. Een heel solide team, dat weinig weggeeft en met gouden spitsenduo Vanzeir/Undav – samen goed voor meer dan de helft van de gescoorde doelpunten – weinig problemen zou moeten kennen met lage middenmoter STVV.

Beerschot – Kortrijk: Beerschot meer dan 4.5 hoekschoppen (1.60)

Wat doe je als er voetballend niks lukt en je wedstrijd na wedstrijd moet achtervolgen? Die bal naar voor jassen, het strafschopgebied inpompen en hopen op het beste. Beerschot haalde in hun laatste 5 wedstrijden maar liefst 46(!) hoekschoppen, 9 gemiddeld. Vanavond tegen KV Kortrijk verwacht ik eenzelfde scenario, in een wedstrijd die misschien wel de laatste kans is om nog een sprankeltje hoop te vergaren in de strijd tegen degradatie. Voor eigen publiek zal het van moeten zijn!

Combineer bovenstaande tips op BetCity voor een odd van 2,27!