VALUE! 2.47 keer je inzet voor slechts 2 SCHOTEN!

Zoek jij je vaak suf naar value, maar slaag je er zelden in dit te vinden? Blijf dan even hangen, want aan het einde van dit artikel is daar verandering in gekomen. Na een lange zoektocht eindigen we in de Eredivisie. Daar zijn de bookmakers niet scherp op bepaalde spelers statistieken en daar profiteer jij van!

SC Cambuur Leeuwarden – PEC Zwolle

Bij SC Cambuur en PEC Zwolle is een ommekeer gaande. De thuisploeg begon ijzersterk aan het seizoen, maar doet het nu wat minder. Voor de bezoekers is het juist andersom. Bij PEC Zwolle is de komst van enkele versterkingen een reden voor deze ommekeer. Eén van die versterkingen staat centraal voor ons.

Zo trokken de Zwollenaren Oussama Darfalou, Max de Waal, Maikel van der Werff en Djavan Anderson aan. Darfalou maakte in zijn eerste wedstrijden een goede indruk. De Algerijn stichtte gevaar en loste daarbij de nodige schoten die doel troffen. Dat laatste is aan de bookmaker voorbij gegaan. Darfalou speelde tot nu toe 4 wedstrijden voor PEC en wist in de laatste 3 wedstrijden een schot op doel te lossen. Laten we het erop houden dat de aanvaller in zijn eerste wedstrijd nog even moest wennen.

·  Oussama Darfalou haalde deze lijn in 3 van zijn laatste 4 wedstrijden

FC Groningen – Fortuna Sittard

Voor de trots van het Noorden is er de laatste weken weer reden tot juichen. Spits Jørgen Strand Larsen wordt steeds vaker gevonden en mist dan zelden. Dat is iedereen inmiddels wel opgevallen. Geen value op de Noor dus, maar bij de tegenstander valt er wel iets op.

Waar FC Groningen Jørgen Strand Larsen heeft, beschikt Fortuna Sittard over Zian Flemming. Het ziet er anders uit, maar het idee is hetzelfde. Zeker gezien de spits van Sittard ook behoorlijk op schot is, letterlijk. Flemming lost schoten aan de lopende band en die treffen verdomd vaak doel. In 20 van de laatste 24 wedstrijden wist de spits het doel te vinden. Dan is 1.53 toch een uitstekende odd!

·  Zian Flemming haalde deze lijn in 20 van zijn laatste 24 wedstrijden

Conclusie en wedtips

Ieder ploeg krijgt een kans in een wedstrijd. Onder dat motto is het ook waarschijnlijk dat iedere spits een kans krijgt. In de Eredivisie zijn de odds op slechts één doelpunt simpelweg te mooi om te laten liggen. Zowel Darfalou als Flemming is de laatste weken op schot. Eén schot op doel van beide heren kan bijna niet misgaan.

Oussama Darfalou – Meer dan 0.5 schoten op doel (1.61)

Zian Flemming – Meer dan 0.5 schoten op doel (1.53)