Ruim 2 keer je inzet tegen de HEKKENSLUITER!

Als je een zekerheidje zoekt, dan zit je goed. Normaal gesproken leveren wedstrijden tegen de hekkensluiter lage odds op, maar dit keer is er een uitzondering. Was is het addertje? Wat is de catch? Wij konden hem niet vinden. Weet je wat? Kijk zelf maar!

Alcorcón

Voor Alcorcón is er nog geen zicht op betere tijden. Afgelopen week werd er tegen Burgos gespeeld. Wederom viel Alcorcón terug in oude gewoontes. De hekkensluiter kwam in de 4e minuut terecht op voorsprong en speelde niet onverdienstelijk. Stomme fouten resulteerden echter binnen 3 minuten tijd in een 2-1 achterstand. Daarna nam Burgos het heft steviger in eigen hand om in de 60e minuut de 3-1 nog tegen de touwen te jagen.

Het is een raadsel waarom de bookmaker een stunt van Alcorcón als een mogelijkheid ziet. Niet alleen omdat het tegen Burgos weer niet wilde lukken, maar om de prestaties over het gehele seizoen. Alcorcón is niet alleen de hekkensluiter, maar pakt bovendien in eigen huis op één na de minste punten.

·  Alcorcón pakt in eigen huis op één na de minste punten

Tenerife

De bezoekers staan er een stuk beter voor. Met een 4e positie en een achterstand van 6 punten op koploper Eibar is alles nog mogelijk. Zelfs directe promotie. Dat heeft Tenerife met name te danken aan de solide defensie. Er is geen ploeg in de competitie die minder doelpunten incasseerde.

Tenerife is ook het team dat na Eibar buitenshuis de meeste punten pakt. Bovendien werd de eerste ontmoeting door de bezoekers op eigen bodem relatief eenvoudig gewonnen. Ook vanuit het oogpunt van de bezoekers is de odd dus opmerkelijk.

·  Tenerife pakt na Eibar buitenshuis de meeste punten

Conclusie en wedtips

Het is al met al een raadsel waarom de bookmaker zo’n hoge odd hangt aan Tenerife. Alcorcón is in eigen huis één van de minste ploegen van de competitie. Tenerife daarentegen is buitenshuis één van de beste ploegen van de competitie. Heb je nog meer redenen nodig? Zet in!

Tenerife wint (1.98)