‘Ik heb nu mijn meest productieve seizoen van de Eredivisie’, toch torenhoge odd!

Stel je voor dat je 1.83 keer je inzet krijgt voor één schot op doel van Karim Benzema. Dan zet je daar direct een vermogen op in, toch? Oké, je krijgt daar geen 1.83 voor, maar we hebben wel een andere clubtopscorer gevonden waar dat wel zo is!

Guus Til on fire

“Dat Feyenoord en ik een mooie match zijn is zeker.” Dat zijn de woorden van middenvelder Guus Til. Het blijkt niet alleen uit zijn woorden, maar ook uit de statistieken. Het lijkt alsof de bookmaker geen interviews leest en de statistieken niet volgt, want de odd blijft torenhoog.

We hebben het dan niet zozeer over een doelpunt, maar puur over de schoten van de middenvelder die bij Spartak onder contract staat. Gemiddeld schiet til 1.38 keer per wedstrijd op doel, wat neerkomt op 1.06 keer per 90 minuten. Kijken we naar de laatste 4 wedstrijden dan zien we dat de middenvelder deze lijn 3 van de 4 keer haalde. Bovendien treft Feyenoord met RKC een zwakkere tegenstander.

·  Guus Til haalde deze lijn in 3 van zijn laatste 4 wedstrijden

Feyenoord – RKC

De Rotterdammers en de Waalwijkers troffen elkaar al eerder op 16 oktober 2021. In een wedstrijd die eindigde in 2-2, maakte Feyenoord van het doel van RKC een ware schiettent. Er werden maar liefst 27 pogingen gedaan om tot een doelpunt te komen. Van die 27 doelpogingen troffen er 9 doel. Weet je wie één van deze schoten loste? Guus Til.

·  Guus Til trof in zijn eerste ontmoeting met RKC Waalwijk ook doel

Conclusie en wedtips

Guus Til is dit seizoen de smaakmaker bij Feyenoord. De middenvelder is niet alleen belangrijk, maar scoort ook aan de lopende band. Het is daarom absurd dat de bookmaker zo’n hoge odd koppelt aan slechts één schot op doel. Bovendien speelt Feyenoord tegen RKC en dat resulteert doorgaans in veel doelpogingen!

Guus Til – Meer dan 0.5 schoten op doel (1.83)