GIGANTISCHE ODD voor meest logische gebeurtenis in La Liga!

In La liga is er één grote verrassing en het is niet Real Madrid, Sevilla of Real Betis. Het is Rayo Vallecano. De ploeg staat slechts 9e, maar er is iets bijzonders aan de hand. Vallecano draagt al weken een bizarre statistiek met zich mee en wij vertellen je welke dat is!

Thuis wordt amper verloren

De statistieken in eigen huis zijn verbluffend. Van de 31 punten haalde Rayo Vallecano er maar liefst 26 in eigen huis. Dat zijn 8 overwinningen en 2 gelijke spelen. De snelle rekenaar komt er dan al snel achter dat er in eigen huis pas 1 keer werd verloren door de formatie van trainer Iraola Andoni.

Voorin op schot, achterin potdicht

Rayo Vallecano is bijzonder goed in balans. Ook hier met name in eigen huis. Van de 27 doelpunten die er zijn gemaakt, werden er 20 gemaakt in eigen huis. In het totaal werd er slechts in 2 thuiswedstrijden niet gescoord. Bizarre statistieken!

Aan de andere kant wordt er weinig geïncasseerd. Slechts 5 tegendoelpunten! Bij Vallecano hebben ze duidelijk naar Cruijff geluisterd. “Je moet altijd zorgen dat je een doelpunt meer scoort als de tegenstander.”

De ideale betbuilder

Als we al deze kennis bundelen in één betbuilder, komen we tot een aardige odd. Bovendien is deze sterk onderbouwd. Voor een betbuilder met een dubbele kans: Rayo Vallecano of gelijkspel, minder dan 2,5 doelpunten en een doelpunt van de thuisploeg, krijg jij maar liefst 2.60 keer je inzet!

Conclusie en wedtips

Rayo Vallecano is nog altijd ijzersterk in eigen huis. Hoewel de bookmaker dat deels door heeft en de odd al lager is dan voorheen, blijft het een mooie odd. Helemaal als je die combineert met de andere logische gebeurtenissen. Dat zijn een doelpunt voor de thuisploeg en een totaal aantal doelpunten van minder dan 2.5!

Dubbele kans: Rayo Vallecano of gelijkspel, minder dan 2.5 doelpunten en Rayo Vallecano scoort (2.60)

Live Betting NL - de #1 op live wedden