Betten op de favorieten! ODD 6,28!

Sakkari
Sakkari (7) speelt een sterk toernooi waarin ze nog geen 1 set heeft verloren. Haar tegenstandster van vandaag is Begu (56). Begu verloor ook nog geen set dit toernooi. Echter heeft zij wel makkelijkere tegenstandsters gehad dan Sakkari. Het is een spannende wedstrijd die Sakkari op individuele klasse over de streep zal trekken.

Kontaveit
Kontaveit (9) speet vandaah tegen Ostapenko (25). Kontaveit speelt solide en geeft weinig weg. Ostapenko daarintegen geeft wel veel weg. Veel onnodige fouten. Kontaveit moet dit kunnen winnen.

Tsitsipas
Tsitsipas (4) speelt vandaag tegen Lehecka (137). Lehecka speelt een goed toernooi waarin hij al een aantal hoog geplaatste spelers naar huis stuurde. Echter deed Tsitsipas hetzelfde. Tsitsipas speelt solide en moet dit wederom makkelijk kunnen winnen. De keuze win+ over 19,5 game is alleen te spelen op bet365. Voor de betcity spelers zou ik over 18,5/19,5 game pakken. 2-0 is ook een optie. Ik verwacht dat Lehecka de eerste set redelijk mee kan maar in set 2 het af moet geven tegen Tsitsipas.

Rublev-Aliassime
Hier heb ik gekozen voor games over 22,5. Dit omdat ik een lange partij met weinig breaks verwacht. Aliassime en Rublev zijn goed aan elkaar gewaagd. Ook word Aliassime weinig gebroken dit toernooi vanwege de snelle baan en zijn harde service. Rublev daarintegen houd zijn eigen games ook redelijk makkelijk. Op betcity zijn ten tijde van schrijven de opties voor games nog niet aanwezig. Mocht dit later zo zijn zou ik 21,5 of 22,5 pakken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden