Belgische betjes: RISK combi + SUPER ODD funbet

Belgische betjes: RISK combi + SUPER ODD funbet

Beide bets spelen we in systeem (trebles en fourfold):

AS Eupen – AA Gent: Asian Handicap AA Gent -1 (2.35):

Een belangrijke wedstrijd voor beide teams; Eupen vecht tegen degradatie, AA Gent doet er alles aan om die o zo belangrijke top 4 te bereiken. Eupen boekte zijn laatste zege in de competitie 8(!) speeldagen geleden, en dat tegen laatste Beerschot. De vorm zit niet goed, en ook vorig weekend gingen ze kansloos onderuit in Anderlecht, onder meer door 2 defensieve blunders van jewelste.

AA Gent ging vorig weekend winnen bij Club Brugge, wat meteen de eerste thuisnederlaag dit seizoen betekende voor de Bruggelingen. Gent speelt offensief, frivool voetbal met veel balbezit en kansen, maar scoren blijkt soms moeilijk. De overwinning tegen Brugge in de ‘slag om Vlaanderen’ zal hen ongetwijfeld een boost geven, met flankaanvaller Tissoudali in een hoofdrol.

OH Leuven – Cercle Brugge: Cercle Brugge ongeldig bij gelijkspel (1.74)

Aan Den Dreef in Leuven wordt zaterdag een belangrijk duel met oog op de top 8 gespeeld. Cercle Brugge komt op bezoek en kan een goed rapport op verplaatsing voorleggen, met slechts 4 op 13 verloren wedstrijden. OH Leuven doet het thuis dan weer minder en won slechts 5 van hun 12 wedstrijden.

Een moeilijk te voorspellen wedstrijd, maar Cercle verrast dit seizoen en op een slippertje tegen Oostende na doen ze het de laatste tijd uitstekend, met overwinningen tegen Club Brugge en Anderlecht na nieuwjaar. De vermoeidheid in de benen bij OHL, die woensdag nog een inhaalwedstrijd tegen Genk speelden, zal volgens mij de doorslag geven.

KV Mechelen – KV Oostende: KV Mechelen wint (1.83)

Op Union na het sterkste thuisteam van de competitie, een ongelofelijke achterban die terug naar het stadion mag komen, met als extra motivatie nog altijd in de running zijn voor top 4. KV Mechelen is torenhoge favoriet in deze affiche.

Ook Oostende speelde woensdag een inhaalwedstrijd tegen Zulte Waregem, waarin ze niet overtuigden. Zelfs zonder man in vorm Nikola Storm (geschorst) wint KVM deze wedstrijd met de ogen toe.

SVZW – Anderlecht: Asian Handicap Anderlecht -1 (1.81)

Malaise alom bij SVZW. Het gaat dit seizoen zo slecht, dat ze coach en clubmonument Francky Dury – die in totaal 19 jaar trainer was – ontsloegen. In 2022 werd nog niet gewonnen, en tegen Anderlecht zien we daar geen verandering in komen. In hun 20 ontmoetingen, won Anderlecht maar liefst 16 keer! Man in vorm Zirkzee zal de kwetsbare defensie van SVZW meer dan eens pijn kunnen doen.

Doelpuntenmakers funbet!

Even de jongens in vorm highlighten in onderstaande funbet!

  • –  Tarik Tissoudali speelde een uitstekende wedstrijd tegen Club Brugge, hij verkeert in zijn beste vorm in lange tijd.
  • –  Siebe Schrijvers grijpt zijn kans als hij die krijgt, en trapt vaak van net buiten de 16.
  • –  Joshua Zirkzee is smaakmaker bij paars-wit dit seizoen. Na 2 wedstrijden droogte zal hij erop gebrand staan een doelpuntje mee te pikken.
  • –  Hugo Cuypers pikt z’n goaltjes mee de laatste weken. Door afwezigheid van topschutter Storm is hij de man die moet scoren voor KV Mechelen.
Live Betting NL - de #1 op live wedden