Een-Tweetje! Je geld verdubbelen op zaterdag!

Bayer Leverkusen – Vfb Stuttgart (First goal + win Leverkusen 1,61)

De twee clubs stonden vorige jaar voor het laatste tegenover elkaar in de Bundesliga, met 10 man wist Leverkusen de ploeg uit Stuttgart met 3-1 te verslaan. Doelpunten van voormalig Union Berlin middenvelder Andrich, de Tsjechische spits Schick en middenvelder Wirtz zorgden er destijds voor dat de punten in de BayArena bleven.

Op een aantal enkele onzekerheden na zal Leverkusen onder leiding van Gerardo Seoane over een volledig fitte ploeg beschikken. Ze reden aan zonder de Russische goalie Andrey Lunyov en de twijfelgevallen bestaan uit Baumgartlinger, Exequiel en Sinkgraven. Al met al zal Leverkusen een ploeg met meer kwaliteit op de been kunnen brengen dan Stuttgart.

Huidige vorm van beide teams:
Leverkusen : W-W-W-D-L
Stuttgart : L-L-L-D-L

– Stuttgart wist uit dit seizoen nog maar 1 uit 10 wedstrijden in winst om te zetten.
– Leverkusen heeft 3 opeenvolgende wedstrijden gewonnen. (Leverkusen win 1.42)
– Uit de 5 laatste onderlinge wedstrijden wisten kwamen in 4 edities beide teams tot scoren. (BTTS 1,62)
– Uit de laatste 6 wedstrijden wist Leverkusen in alle edities te openingstreffer te produceren. (First goal and win 1,61)

Cadiz – Celta de Vigo (Double chance X2 1.27)

Celta zal proberen hun indrukwekkende vorm in La Liga voort te zetten wanneer ze naar Nuevo Mirandilla gaan om het op te nemen tegen Cadiz. De bezoekers zullen de wedstrijd ingaan na een 2-0 overwinning op Rayo Vallecano op 5 februari. Cadiz verloor hun laatste wedstrijd met 2-1 tegen Mallorca en blijft daarvoor in de degradatiezone verkeren. Cadiz zal Jimenez dit weekend door een blessure moeten missen maar de thuisploeg kan verdder beschikken over een prima fitte ploeg. Lozano keert terug na een schorsing.

Huidige vorm van beide teams:
Cadiz : L-L-W-D-W
Celta : W-G-W-L-L

– Cadiz wist dit seizoen nog geen competitiewedstrijd thuis te winnen.
– Cadiz weet al 13 thuiswedstrijden op rij niet in winst om te zetten.
– Uit de laatste 8 onderlinge wedstrijden wist Celta 6 keer als eerste op het scorebord te verschijnen (Celta first goal, no goal, no bet 1,56)
– Uit de laatste 7 onderlinge wedstrijden vielen er meer dan 2,5 doelpunten. (O2,5 doelpunten 2,20)