Favorieten aan het werk voor odd 3.7!

Zandschulp
Botic (51) is 2022 goed van start gegaan met een paar mooie overwinning, echter zijn zijn laatste wedstrijden verloren gegaan. Dit kan natuurlijk zijn om ritme op te bouwen en te sparen voor ATP Rotterdam. De eerste wedstrijd op zijn thuis toernooi ging hem daarom ook makkelijk af met een 6-1/6-2 overwinning. Vandaag speelt hij tegen Lehacka (137) voornamelijk een challanger speler. Won zijn kwalificatie voor Rotterdam redelijk makkelijk en won verassend in straight sets van Shapovalov. Echter verwacht ik niet dat Botic vandaag verliest. -3,5 game moet zeker goed komen.

Rublev
Rublev (7) is al een tijdje een vaste top 10 speler in de atp en is een goede hardcourt speler. Is overigens titelverdediger van dit toernooi. Zijn voorbereiding was niet super, speelde weinig wedstrijden. Rublev speelt vandaag tegen Kwon (53) een stuk lager geplaatste speler in de atp rakings. Geen slechte speler die zijn laatste wedstrijden wat wisselvallig is. Ondanks het weinig gespeelde wedstrijden en de tegenvaller op de Australian Open verwacht ik dat Rublev hier zijn titel wil verdedigen. 2-0 rublev.

Tsitsipas
Tsitsipas (4) neemt het vandaag op tegen Ivashka (48). Tsitispas is natuurlijk de betere speler maar verloor in de eerste ronde ook een set tegen Davidovich Fokina. Ivashka daarintegen won in straight sets van Harris. Tsitispas heeft net als Rublev weinig voorbereiding gehad voor dit toernooi. Ivashka heeft ook maar 2 wedstrijden gespeeld dit jaar waarvan er 1 verloren ging. Tsitispas moet dit echt wel winnen maar 2-0 is in mijn ogen beetje riskant voor de odd dus vandaar Tsitsipas win. Voor een wat hogere odd kan je natuurlijk Tsitsipas 2-0 pakken i.p.v. win.

Live Betting NL - de #1 op live wedden