Een-tweetje! Hoe je verdubbelt door slechts één helft goed te voorspellen!

Hannover 96 – FC. St. Pauli: Hannover 96 wint minstens één helft (1.30)

Waar was jij in 2011? Dat is namelijk het seizoen dat Hannover 96 op de 4e plek eindigde op het hoogste niveau in Duitsland. Vergane glorie tijden wanneer je ziet waar ze nu staan. Een terugkeer voor Hannover is echter niet uitgesloten na dit seizoen, want de achterstand bedraagt slechts 7 punten op de koploper. Hannover kende een bliksemstart dit seizoen, maar kan de laatste weken spreken van een klein vormdipje met puntverlies tegen AUE en Holstein. 

St. Pauli lijkt echter de perfecte tegenstander voor een ommekeer. De club waar onder meer Henk Veerman speelde won pas één wedstrijd dit seizoen en moet vrezen voor degradatie. De laatste competitie overwinning dateert van september 2020 en dat kunstje lijken ze dus wel verleerd. Het gros van de wedstrijden (9 stuks) stond St. Pauli achter bij rust en slechts 3 keer verloren ze niet minstens één helft. Buitenshuis wisten ze slechts 1 keer in beide helften de schade te beperken.

– Hannover won de laatste 2 wedstrijden op rij;

– Hannover won thuis 5 van de laatste 7 wedstrijden;

– St. Pauli won dit seizoen pas 1 wedstrijd;

– St. Pauli won buitenshuis nog niet;

– St. Pauli wist buitenshuis slechts 1 keer in beide helften de schade te beperken.

Leeds United – Brighton & Hove Albion: Leeds wint minstens één helft (1.53)

Als er iemand is die weet wat een druk schema is, dan is het Brighton wel. De ploeg werkt met deze wedstrijd in iets meer dan 2 weken tijd maar liefst 5 wedstrijden af en dat zijn er veel. Het meest pijnlijke is dat in de 4 wedstrijden tot nu toe 1 punt werd behaald en uitschakeling in de FA Cup tegen Newport op het nippertje werd afgewend.

Voor tegenstander Leeds is het ook geen droomseizoen, maar met de positie midden op de ranglijst zullen ze ook niet ontevreden zijn. Wedstrijden als deze zijn zogenaamde 6-punten wedstrijden voor ploegen als Leeds. Met een paar dagen extra rust en een fittere selectie lijkt Brighton de ideale tegenstander om vertrouwen tegen te tanken. Helemaal omdat die ploeg dus bepaald niet in vorm is.

– Leeds won 2 van de laatste 4 wedstrijden;

– Leeds won de laatste 2 thuiswedstrijden op rij;

– Brighton wist al 10 wedstrijden op rij niet te winnen;

– Brighton heeft een extra wedstrijd tussendoor gespeeld;

– Brighton mist maar liefst 6 spelers en heeft 4 twijfelgevallen.