Een-tweetje! Laagvliegers in de Eredivisie zorgen voor doelpunten en Lazio wint voor 2 keer je inzet!

VVV Venlo – Willem II: Meer dan 2 doelpunten asian line (1.30)

Voorheen stond Venlo nooit te boek als veel scorende ploeg of ploeg met doelpuntrijke wedstrijden. De komst van Giakoumakis veranderde echter alles in Venlo. Samen met Sittard scoort Venlo nu namelijk de meeste doelpunten van de onderste 10 ploegen, maar ze zijn ook een ploeg die makkelijk incasseert. Dat laatste kan vooral Ajax beamen.

Voor Willem II geldt dat er voornamelijk geïncasseerd wordt dit seizoen en dat is wel eens anders geweest. Voorin is de bezetting mager en ook achterin hebben ze de grootst mogelijke moeite om voetbal te laten zien dat Eredivisiewaardig is. Het resulteert in doelpuntrijke wedstrijden, waarbij de mannen uit Tilburg vaak aan het kortste eind trekken.

– VVV zag gemiddeld 4,4 doelpunten per wedstrijd

– VVV zag meer dan 2,5 doelpunten in de laatste 13 wedstrijden

Willem II zag in 6 van de laatste 9 wedstrijden meer dan 2,5 doelpunten

– Willem II zag in de laatste 2 onderlinge ontmoetingen meer dan 2,5 doelpunten

Parma – Lazio: Lazio wint (1.58)

Voor Parma is alles weer zoals het was. Af en toe wordt er gestunt tegen een topploeg, maar uiteindelijk blijft het bij degradatievoetbal. Ook dit seizoen hijgt het degradatiespook ze in de nek en die adem is met name de laatste weken steeds beter te voelen. Met de wedstrijd tegen Lazio op het programma is de kans groot dat de problemen alleen maar groter worden.

Voor Lazio is het ook een seizoen zoals ze vaker hebben meegemaakt. De prestaties zijn wisselvallig en het kwartje valt vaker verkeerd dan goed. De laatste weken is de vorm echter weer enigszins zichtbaar bij Lazio. Ploegen als Fiorentina en Napoli werden aan de zegekar gebonden en dat wil toch iets zeggen. Als dergelijke ploegen te verslaan zijn, dan moet Parma ook te doen zijn!

– Parma wist de laatste 7 wedstrijden niet te winnen

– Parma verloor de laatste 4 wedstrijden

– Parma mist een aanvaller en een verdediger voor dit duel

– Lazio verloor slechts 2 van de laatste 9 wedstrijden

– Lazio won de laatste 8 wedstrijden tegen Parma

Live Betting NL - de #1 op live wedden