Een-tweetje! Aankomend kampioen en kampioenskandidaat leveren verdubbelaar op!

Aberdeen – Rangers: Rangers wint (1.50)

Afgelopen speelronde bekroonde Rangers het seizoen alvast. Er werd gewonnen van rivaal Celtic en dat is een prijs op zich. Het betekende voor Rangers dat de ongeslagen reeks nog langer wordt, want dit seizoen werd er nog niet verloren. Het lijkt er daarmee op dat Rangers, met nog 11 wedstrijden te gaan en 19 punten voorsprong, met enkele weken kampioen zal zijn.

Een van de slachtoffers die Rangers onderweg zal maken is waarschijnlijk Aberdeen. Zij treden deze speelronde aan tegen Rangers. Het lijkt hierbij niet de vraag of, maar met hoeveel Aberdeen zal verliezen. Als Celtic immers Rangers niet kan stoppen, wie kan het dan wel?

– Aberdeen won slechts 3 van de laatste 9 wedstrijden

– Aberdeen wist de laatste 6 wedstrijden tegen Rangers niet te winnen

– Rangers verloor nog niet dit seizoen

– Rangers verloor slechts 1 van de laatste 32 wedstrijden

– Rangers scoorde 57 keer en kreeg er pas 5 tegen

Juventus – Sassuolo: Juventus wint (1.37)

Dankzij de relatief eenvoudige overwinning van Juventus op AC Milan, blijft de ploeg van Pirlo in het kielzog van de top. In die top lijkt AC Milan een comfortabele voorsprong te hebben, maar het verschil in wedstrijden geeft een vertekend beeld. Dit weekend ontvangt Juventus met Sassuolo de ploeg die vlak onder ze staat. Een overwinning is dus alles dat telt.

Hetzelfde zal gelden voor Sassuolo. Zij ruiken immers mogelijkheden met een 6e positie en zicht op de 5e positie. Bij een overwinning op Juventus ruilen ze namelijk van plek, maar de vraag is of Sassuolo hier echt kans op maakt. Nog nooit wisten ze namelijk te winnen op bezoek bij Juventus en de huidige vorm is niet bepaald denderend te noemen.

– Juventus verloor slechts 1 van de laatste 15 wedstrijden

– Juventus won 7 van de laatste 9 wedstrijden

– Juventus won relatief eenvoudig van AC Milan

– Sassuolo won slechts 2 van de laatste 5 wedstrijden

– Sassuolo won nog nooit op bezoek bij Juventus

Live Betting NL - de #1 op live wedden