Een-tweetje! Zo leveren lagere competities jou prima geld op!

Ethnikos Achnas – Apollon Limassol: Apollon Limassol wint (1.37)

Het eerste duel van het een-tweetje speelt zich af in Cyprus. Grote kans dat je hier nog niets hebt lopen, wat minder invloeden en daarom wat meer zekerheid. Die zekerheid moet Apollon Limassol zeker bieden. De ploeg van de Griek Petrakis doet het keurig dit seizoen en kan dit weekend de koppositie overnemen. Koploper AEL Limassol speelt namelijk een pittig duel tegen Omonia.

Tegenstander Achnas gaat het iets minder voor de wind. De smaak van winnen is ze niet bepaald bekend en het degradatiespook blijft ze achtervolgen. Waar Apollon het doel zo gemakkelijk vindt gaat ook dit bij Achnas niet bepaald soepel. De kans is groot dat ze niet zijn opgewassen tegen een Apollon dat bloed ruikt.

– Achnas won pas 2 wedstrijden dit seizoen

– Achnas scoorde pas 12 doelpunten in 18 wedstrijden

– Apollon staat 2e en verloor pas 3 keer

– Apollon kan de koppositie overnemen deze speelronde

– Apollon verloor pas 1 van de laatste 6 wedstrijden

St. Pauli – Holstein Kiel: Holstein Kiel wint, draw no bet (1.37)

Iets dichterbij huis staat de wedstrijd tussen St. Pauli en Holstein Kiel op het programma. St. Pauli mag dan een ware cultclub zijn, het is wel een cultclub die op degraderen staat. Slechts eenmaal mochten ze een overwinning meemaken dit seizoen. Daarna volgde enkel nog ellende.

Het tegengestelde geldt voor Holstein Kiel, waar alles juist voor de wind gaat. Verliezen kent Kiel de laatste tijd niet meer en het resulteert in strijd om het kampioenschap. De herinneringen van Kiel aan St. Pauli zijn recent uitstekend. Met deze vorm moet Kiel nog een overwinning bij kunnen schrijven.

– St. Pauli won pas 1 wedstrijd dit seizoen

– St Pauli won de laatste 12 competitiewedstrijden niet

– Holstein Kiel verloor pas 2 wedstrijden dit seizoen

– Holstein Kiel verloor de laatste 9 wedstrijden niet

– Holstein Kiel won de laatste 2 ontmoetingen

Live Betting NL - de #1 op live wedden