Een-tweetje! PAOK en Hannover maken geen fouten voor bijna 2 keer je inzet.

AEL Larissa – PAOK Thessaloniki: PAOK wint (1.38)

In Griekenland zijn ze dol op continuïteit. Zo domineert Olympiakos daar de competitie en probeert PAOK daar altijd vlak achteraan te komen. Ook dit jaar is dat beeld niet anders, behalve het feit dat Aris hun 5e positie van vorig jaar heeft ingeruild voor de 2e stek. Daardoor komt PAOK op een 3e positie uit, maar de verschillen zijn minimaal. 

Het verschil tussen de top van de competitie en de onderkant, waar we tegenstander AEL Larissa terugvinden, is wel groot. Waar PAOK namelijk pas 1 keer verloor, wist Larissa pas 1 keer te winnen. Verwonderlijk is dat niet, gezien het feit dat AEL Larissa pas 8 doelpunten wist te maken en er 23 moest incasseren. 

– PAOK verloor pas 1 wedstrijd dit seizoen

– PAOK verloor 3 van de laatste 16 wedstrijden

– PAOK kreeg pas 7 doelpunten tegen in de competitie

– Larissa won pas 1 wedstrijd dit seizoen

– Larissa scoorde pas 8 keer in de competitie en incasseerde er 23

Hannover 96 – SV Sandhausen: Hannover 96 wint, gelijkspel geen weddenschap (1.30)

Het is een bijzonder treurig beeld. In het seizoen 2018-2019 speelde Hannover 96 nog in de Bundesliga. Inmiddels zijn ‘Die Roten’ alweer bezig aan hun tweede seizoen op het tweede niveau en met een 13e plek lijkt van een snelle terugkeer geen sprake. Toch beschikt de ploeg over uitstekend spelersmateriaal en zouden ze daarmee zelfs bovenin mee moeten kunnen.

Dat is precies de reden dat het voor iedereen oppassen geblazen is wanneer Hannover 96 op het wedstrijdformulier staat. Helemaal voor Sandhausen, dat nog lager staat dan Hannover. Zij staan namelijk op een 16e positie en de laatste weken zijn op zijn zachtst gezegd dramatisch te noemen. In de laatste 4 wedstrijden kreeg Sandhausen maar liefst 13 doelpunten tegen en wisten zij zelf het net niet te vinden. De kans dat Sandhausen in deze vorm weet te winnen van Hannover, is niet erg groot.

– Hannover verloor slechts 2 van de laatste 5 wedstrijden

– Hannover won thuis slechts 2 van de laatste 17 wedstrijden

– Sandhausen won pas 1 van de laatste 12 wedstrijden

– Sandhausen kreeg de laatste 4 wedstrijden 13 doelpunten tegen en scoorde niet

– Sandhausen won dit seizoen pas 1 wedstrijd buitenshuis en verloor de rest