Een-tweetje! Pak ruim 2 keer je inzet bij overwinningen een Spaanse en Italiaanse topploeg!

Huesca – FC Barcelona: FC Barcelona wint (1.44)

Hoewel er nog veel te doen is om de positie van Ronald Koeman, lijkt de rust enigszins teruggekeerd bij Barcelona. De Catalanen verspeelden weliswaar punten bij Eibar, maar zijn inmiddels wel al 5 wedstrijden ongeslagen en dat is wel eens anders geweest. De ploeg heeft ten opzichte van tegenstander Huesca nu een wedstrijd extra rust gehad en mag dus hopen op een overwinning. Helemaal nu Lionel Messi weer is aangesloten bij de selectie!

Tegenstander Huesca kent vooralsnog een teleurstellend seizoen. Ze bezetten de laatste plek en wisten pas 1 keer te winnen. De ploeg verliest echter ook niet veel, maar speelde maar liefst 9(!) keer gelijk dit seizoen. Al met al wonnen ze slechts 2 van de laatste 17 wedstrijden. Bovendien wonnen ze nog nooit van Barcelona en we verwachten ook niet dat ze het nu wel zal lukken.

– Huesca won slechts 2 van de laatste 17 wedstrijden

– Huesca won de laatste 3 wedstrijden niet

– Barcelona is de laatste 5 wedstrijden ongeslagen

– Barcelona kreeg 1 dag extra rust in aanloop naar dit duel

– Barcelona verloor nog nooit van Huesca

– Barcelona ster Messi sluit weer aan bij de selectie

Cagliari – Napoli: Napoli wint (1.44)

In Italië kan iedereen van iedereen winnen. Dat heeft er voor Napoli toe geleid dat de achterstand op AC Milan inmiddels 9 punten bedraagt. Napoli heeft daarbij wel een wedstrijd minder gespeeld, maar mag dus geen fouten meer maken. Na de nederlagen tegen directe concurrenten Lazio en Inter is het daarom weer eens tijd voor een overwinning.

Cagliari lijkt de perfecte tegenstander om die overwinning tegen te behalen. Cagliari staat momenteel op een 15e positie en wist de laatste 6 wedstrijden niet meer te winnen. De reden dat dit de perfecte tegenstander is, ligt echter in de onderlinge resultaten. Cagliari verloor namelijk 8 van de laatste 9 ontmoetingen en dat lijkt nu 9 uit 10 te gaan worden.

– Cagliari staat op de 15e positie

– Cagliari wist de laatste 6 wedstrijden niet te winnen

– Napoli verloor slechts 2 van de laatste 9 wedstrijden

– Napoli zoekt een overwinning na nederlagen tegen Inter en Lazio

– Napoli won 8 van de laatste 9 ontmoetingen met Cagliari