Een-tweetje! Ajax opponent en Spurs bezorgen je een lekkere verdubbelaar!

Lille – Paris SG: Meer dan 2 doelpunten asian line (1.30)
Wie Ajax een warm hart toedraagt zal met de nodige interesse kijken naar het duel tussen Lille en Paris SG. Kan Lille het ook in een topwedstrijd? Bezwijken ze niet onder de druk? Het lijkt er dit seizoen vooralsnog op dat dit niet het geval is. Lille is de huidig nummer 2 van de Ligue 1 en verloor pas 1 keer. Het verschil met Paris is echter niet groot.

De grote overeenkomst tussen beide ploegen is dat ze eenvoudig het net vinden. Lille en Paris SG behoren tot de 3 meest scorende ploegen in de competitie en dat is te zien in de wedstrijden. Lille zag namelijk in 4 van de laatste 5 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten en bij Paris gebeurde dit in 4 van de laatste 6 wedstrijden. Bovendien is dit ook het beeld in 5 van de laatste 6 onderlinge ontmoetingen.

 • Lille is de huidige nummer 2 van de Ligue 1
 • Lille zag in 4 van de laatste 5 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten
 • Lille zag in 5 van de laatste 7 thuiswedstrijden meer dan 2.5 doelpunten
 • Paris is de huidige nummer 3 van de Ligue 1
 • Paris zag in 4 van de laatste 6 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten
 • In 5 van de laatste 6 onderlinge duels vielen er meer dan 2.5 doelpunten

Tottenham – Leicester City: Tottenham wint, draw no bet
Hoewel Mourinho tegen Liverpool een gigantische stap had kunnen zetten in de race naar het kampioenschap, is de titel nog altijd in zicht. Tottenham staat 6 punten achter en heeft een wedstrijd minder gespeeld. Ze zijn daarmee de nummer 3 van de Premier League en herleven daarmee oude tijden. Die ene nederlaag tegen Liverpool is overigens de enige nederlaag in de laatste 11 wedstrijden en in eigen huis zijn ze de laatste 10 wedstrijden al ongeslagen.

Tegenstander Leicester City mocht in het begin van dit seizoen ook even dromen van een nieuwe titel, maar vergooide dit vakkundig in de laatste weken. Leicester won namelijk slechts 3 van de laatste 8 wedstrijden en beperkte het aantal overwinningen buitenshuis tot 1 uit de laatste 4 wedstrijden. De stiekeme titelaspiraties zijn dus nu wel vervlogen en anders zal Tottenham daar vandaag wel een einde aan maken.

 • Tottenham is de huidige nummer 3 van de Premier League
 • Tottenham verloor slechts 1 van de laatste 11 wedstrijden
 • Tottenham is thuis al 10 wedstrijden op rij ongeslagen
 • Leicester is de huidige nummer 4 van de Premier League
 • Leicester won slechts 3 van de laatste 8 wedstrijden
 • Leicester won slechts 1 van de laatste 4 uitwedstrijden