Een-tweetje! Kleine verdubbelaar bij Europese topploegen

Crotone – Napoli: Napoli wint (1.36)
Dat moet even wennen zijn voor Napoli, met beide benen aan de grond. Nadat het over AS Roma heen walste, ter nagedachtenis aan Maradona, was van een nagedachtenis tegen AZ geen sprake. AZ pakte een punt, verdiende meer en nu is het zaak voor Napoli om de rug te rechten.

Daar krijgen ze in ieder geval een uitgelezen mogelijkheid toe met het potje tegen Crotone op de planning. Zij zijn namelijk de rode lantaarndrager en hebben nog geen wedstrijd gewonnen. Dat moet Dries en consorten toch lukken?

Tottenham – Arsenal: Tottenham wint of speelt gelijk (1.30)
Noem hem arrogant, noem hem ongeïnteresseerd, noem hem een kwal, maar hij staat wel keurig op een 2e plek in de Premier League. Oude tijden worden herleefd bij de Spurs en het gaat ze voor de wind. Bovendien beperkt dat succes zich niet enkel tot de competitie, maar doet Mourinho het ook in Europees verband uitstekend.

Arsenal daarentegen is al geen Arsenal meer sinds de Wenger-magie uitgewerkt raakte. De ene week schitteren ze, de andere week is het onthutsend slecht. Al met al wonnen ze slechts 2 van de laatste 4 wedstrijden en wisten ze de laatste 4 ontmoetingen met de Spurs al geen potten te breken. Kunnen ze het nu wel, tegen een spurs dat City met speels gemak over de knie legde?