Een-tweetje! Titelkandidaten maken geen fouten: ruim 2 keer je inzet

Totale odd: 2.16

Stake: €50,- (- Bankrollmanagement aanbevolen)

Chelsea – Leeds: Chelsea wint (1.54)

Overwinteren in de Champions League, vol in de race voor de titel; het gaat Chelsea dit seizoen voor de wind. Dat heeft het mede te danken aan het feit dat de aankopen beginnen te draaien en oudgedienden stabiel spelen. Daarmee is Chelsea al 12 wedstrijden ongeslagen en won het maar liefst 7 van de laatste 8.

Dat zijn resultaten om over naar huis te schrijven en om de titeldroom levend te houden moet er nu gewonnen worden van Leeds. Dat lukte ‘The Blues’ in de laatste 2 edities en Leeds verkeert momenteel niet in de vorm van hun leven. Zij wonnen slechts 2 van de laatste 7 wedstrijden en moeten het nu doen zonder Berardi en Forshaw. 

– Chelsea is al 12 wedstrijden ongeslagen

– Chelsea won 7 van de laatste 8 wedstrijden

– Chelsea won de laatste 2 wedstrijden tegen Leeds

– Leeds won slechts 2 van de laatste 7 wedstrijden

– Leeds mist Berardi en Forshaw

PEC Zwolle – Vitesse: Vitesse wint, gelijkspel geen weddenschap (1.40)

We maken het een-tweetje compleet met een potje op de Nederlandse velden en wel in Zwolle. In die stad zal toch een gespannen sfeer hangen. Niet zozeer om de komst van de goedheiligman, maar vooral om de magere 6 punten die hen scheidt van de degradatiestreep. De Zwollenaren weten al 8 wedstrijden niet hoe een overwinning voelt en dat lijken er 9 te worden nu ze Lam en Tedić missen.

Bovendien speelt Zwolle tegen een hongerig Vitesse dat zowaar een belofte die lang geleden werd gemaakt lijkt in te lossen. Vitesse zou namelijk, net als Utrecht, de traditionele top 3 aanvallen en lijkt die belofte nu een aantal jaren later in te lossen. Ze verloren namelijk pas 1 wedstrijd van de laatste 19 die ze speelden en dat brengt ze op een verrassende 2e positie. Houden ze die goede vorm vast?

– Vitesse verloor dit seizoen pas 1 wedstrijd

– Vitesse verloor slechts 1 van de laatste 19 wedstrijden

– Vitesse mist alleen Touré en Vrough

– Zwolle won de laatste 8 wedstrijden niet

– Zwolle mist Lam en Tedić

Live Betting NL - de #1 op live wedden