Een-tweetje! Ziyech wint, een dubbele kans bij Aston Villa voor 2 keer je inzet!

Totale odd: 2.01
Stake: €25,- (8/10 – Bankrollmanagement aanbevolen)

Newcastle – Chelsea: Chelsea wint (1.49)
Hakim Ziyech schittert, Giroud mag zelfs vertrekken en de machine draait. Ja, het zijn schitterende tijden voor iedereen die Chelsea ademt. Tijden die iedereen die Ajax ademt ook heeft meegemaakt, want dat de magie van Ziyech hiermee te maken heeft, dat lijkt wel duidelijk.

Chelsea is momenteel al 8 wedstrijden ongeslagen en het nietige Newcastle lijkt de volgende. Zij moeten maar liefst 6 spelers missen en wisten al slechts 1 van de laatste 4 wedstrijden te winnen. De kans is groot dat ze het Chelsea niet eens lastig gaan maken.

Aston Villa – Brighton: Aston Villa wint of speelt gelijk (1.35)
Het een-tweetje heeft ditmaal een Nederlands tintje, want bij Aston Villa zien we ook een nederlander terug: Anwar El-Ghazi. Overigens zijn het voor Aston Villa ook mooie tijden, want een 6e plek in de Premier League is al even geleden.

Ze hebben die plek helemaal aan zichzelf te danken, want met overwinningen op Liverpool en Arsenal is die plek meer dan verdiend. Het is dan ook niet waarschijnlijk dat ze niet gaan winnen van Brighton, dat de laatste 7 wedstrijden al niet wist te winnen.