Een-tweetje! Malta en De Graafschap langs nietige tegenstander voor ruim 2 keer je inzet!

Totale odd: 2.10
Stake: €25,- (7/10 – Bankrollmanagement aanbevolen)

Malta – Andorra: Malta wint (1.67)
Een straatlengte voorsprong heeft Faeröer in League D, groep 1 van de Nations League. Echter is er nog 1 land dat hoop mag houden en dat is wat ons betreft Malta. Zij volgen op 5 punten, maar hebben van de achtervolgers de beste papieren. Na een heel reeks met slechte resultaten is Malta inmiddels de laatste 5 wedstrijden ongeslagen en nu treft het met Andorra het minste team van de Groep. Andorra won namelijk geen wedstrijd en wist nog geen enkel doelpunt te maken.

FC Dordrecht – De Graafschap: De Graafschap wint (1.26)
Dordrecht is een beetje het Andorra van de Keuken Kampioen Divisie. Ze staan vrij kansloos onderaan en het enige verschil is dat Dordrecht wel 8 keer wist te scoren en eenmaal won, maar zij hebben daar dan ook 11 wedstrijden de tijd voor gehad. Helemaal aan de andere kant van de ranglijst vinden we de Graafschap en dat zegt voor ons genoeg. Dit is een cadeautje.

Live Betting NL - de #1 op live wedden