Een-tweetje! ‘The chosen one’ maakt bluf waar en AC Milan pakt de volle buit: 2.19 keer je inzet

Totale odd: 2.19

Stake: €25,- (8/10 – Bankrollmanagement aanbevolen)

West Brom – Tottenham: Tottenham wint (1.52)

‘Als ik 5 minuten over heb, ga ik even op de website van Real Madrid kijken wat ze schrijven over het doelpunt van Bale’. Dat waren de woorden van Mourinho nadat diezelfde Bale de winnende treffer maakte tegen Brighton. Het staat symbool voor de positieve sfeer die er heerst bij de Spurs. Ze verloren slechts 1 van de laatste 14 wedstrijden en zijn al 6 PL wedstrijden op rij ongeslagen. 

Aan de andere kant van de medaille staat West Brom. Zij kennen een lastig seizoen en noteren een 18e positie. Ze wisten slechts 1 van de laatste 14 wedstrijden te winnen en dat was een potje tegen het, met alle respect, nietige Harrogate. De laatste 7 wedstrijden werden niet gewonnen en dat is geen lekkere vorm om mee aan te treden tegen de Spurs. 

– West Brom staat op de 18e positie

– West Brom won slechts 1 van de laatste 14 wedstrijden (Harrogate)

– West Brom won de laatste 7 wedstrijden niet

– Tottenham verloor slechts 1 van de laatste 14 wedstrijden

– Tottenham won 4 van de laatste 5 wedstrijden

– Tottenham is al 6 PL wedstrijden op rij ongeslagen

AC Milan – Verona: AC Milan wint (1.44)

Het is even geleden, de glorietijden van Tottenham. Sinds 2010/2011 wist de Italiaanse grootmacht geen kampioenschap meer te pakken, maar dat lijkt dit seizoen te veranderen. AC Milan gaat fier aan kop en verloor dit seizoen nog geen enkel duel. Sterker nog, ze verloren slechts 1 van de laatste 29 wedstrijden die ze speelden! 

Tegenstander Hellas Verona doet het ook bepaald niet slecht met een 7e positie, echter hebben ze dat vooral te danken aan het begin van het seizoen. Vroeg in het seizoen werden er namelijk enkele verrassende punten gepakt, maar de laatste weken gaat het moeizaam. Verona won slechts 2 van de laatste 5 wedstrijden. Bovendien mist Verona maar liefst 6 spelers voor dit duel, waaronder spits Andrea Favilli. 

– AC Milan staat bovenaan in de Serie A

– AC Milan verloor dit seizoen nog niet 

– AC Milan verloor slechts 1 van de laatste 29 wedstrijden 

– AC Milan won 16 van de laatste 18 wedstrijden

– Verona won slechts 2 van de laatste 5 wedstrijden 

– Verona mist maar liefst 6 spelers voor dit duel