Een-tweetje! Tukkers vieren feest en PSG heeft het lastig voor 2 keer je inzet!

Totale odd: 1.97
Stake: €25,- (8/10 – Bankrollmanagement aanbevolen)

Paris Saint-Germain – Rennes: PSG minder dan 2,5 doelpunten (1.48)
De miljoenenploeg van Paris Saint-Germain weet nog altijd niet stabiel te presteren. Midweeks kregen zij namelijk het spreekwoordelijke deksel op de neus tegen RB Leipzig (2-1 verlies). Dit heeft alles te maken met de, opnieuw, flink uitgedunde selectie. Paris mist maar liefst 9 spelers waaronder Icardi, Kimpembe, Mbappe, Navas, Neymar en Verratti. In totaal zijn de ontbrekende spelers goed voor 15 van de 23 doelpunten dit seizoen.

ADO Den Haag – Twente: Twente wint, draw no bet (1.33)
‘Eenmaal zullen wij de kampioenen zijn’, luidt het lied van de Twentenaren. Aan het begin van het seizoen zullen sommige supporters even gefantaseerd hebben over weer een kampioenschap. Daar is natuurlijk geen sprake van, maar Twente is wel bezig aan een aardig seizoen. Ze noteren een 6e plek en verloren slechts 2 van de laatste 13 wedstrijden die ze speelden. Dat in tegenstelling tot ADO Den Haag, dat op een 15e positie staat en slechts 2 van de laatste 8 wedstrijden won.

Live Betting NL - de #1 op live wedden