Een-tweetje! Ruim 2 keer je inzet bij volle buit voor de oude Dame en punten voor Superfriezen.

Totale odd: 2.04

Stake: €25,- (8/10 – Bankrollmanagement aanbevolen)

Spezia – Juventus: Juventus wint (1.36)

‘Je moet altijd zorgen dat je een doelpunt meer scoort dan de tegenstander’ – Johan Cruijff

Het opvolgen van die wijze woorden, dat kon voor Spezia wel eens een probleem worden. Niet alleen spelen ze tegen Juventus, titelkandidaat en ploeg die slechts 1 keer verloor in de laatste 9 wedstrijden, maar ook missen zij hun belangrijkste goalgetter. Spezia mist namelijk Galabinov, goed voor 3 van de 7 doelpunten tot nu toe. Dat is echter niet de enige die ontbreekt, want Spezia mist nog minstens 6 spelers! 

In tegenstelling tot Spezia komt Juventus steeds meer op krachten. De grootste opsteker is de terugkeer van Cristiano Ronaldo, die weer negatief testte. Daarmee mist Juventus enkel nog Sandro, Chiellini en de Ligt. Kortom, genoeg krachten om Spezia 3 punten afhandig te maken. 

– Spezia won slechts 1 van de laatste 4 wedstrijden
– Spezia verloor de laatste 3 competitiewedstrijden
– Spezia mist zeker 7 spelers
– Spezia mist Galabinov, goed voor 3 van de 7 doelpunten
– Juventus verloor slechts 1 van de laatste 9 wedstrijden
– Juventus mist alleen Sandro, Chiellini en de Ligt, Ronaldo keert terug

Sparta Rotterdam – SC Heerenveen: SC Heerenveen of gelijkspel (1.50)

Ze noemen zich na een winstpartij op Feyenoord of een andere Rotterdamse club wel eens hoogmoedig de club van Rotterdam. Ieder weldenkend mens weet echter dat hoogmoed komt voor de val en dat blijkt ook nu weer. De club van Rotterdam op de 17e positie op een punt van de club van Den Haag, dat lijkt onwaarschijnlijk. Toch is dat waar Sparta, dat al 14 wedstrijden de smaak van een overwinning niet proefde, terug te vinden is.

Voor tegenstander Heerenveen is dat wel anders. Zij doen, wonder boven wonder, boven in mee en bewijzen dat de punten niet in de voorbereiding worden gepakt. De Friezen draaiden namelijk een vrij kleurloze voorbereiding, maar wonnen inmiddels 5 van de laatste 7 wedstrijden op rij. Bovendien heeft het recentelijk weinig moeite met Sparta, tegen wie de laatste 4 wedstrijden niet meer werden verloren.

– Sparta won de laatste 14 wedstrijden niet
– Sparta verloor 5 van de laatste 8 wedstrijden
– Heerenveen verloor slechts 1 van de laatste 7 wedstrijden
– Heerenveen won 5 van de laatste 7 wedstrijden
– Heerenveen verloor de laatste 4 wedstrijden tegen Sparta niet