Een-tweetje! Topploegen uit eigen land winnen voor 1.76 keer je inzet!

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Daarom zoeken wij het vandaag dichterbij huis! Dit keer volgens de eenvoudige formule: topploegen + thuisvoordeel = winst!

Een-tweetje! Topploegen uit eigen land winnen voor 1.76 keer je inzet!

Totale odd: 1.76
Stake: €50 (8/10 – Bankrollmanagement aanbevolen)

Feyenoord – Sparta Rotterdam: Feyenoord wint (1.42)
De derby van Rotterdam, Feyenoord tegen Sparta. In deze wedstrijd staat er heel wat op het spel; wie mag zichzelf een half jaar de beste club van Rotterdam noemen? Dat antwoord lijkt vandaag, eenvoudiger dan ooit. Het verschil is namelijk ook groter dan ooit. Feyenoord ongeslagen bovenaan, Sparta zonder overwinning onderaan. Feyenoord scoorde al 11 keer, Sparta moest al 11 keer vissen. Feyenoord kreeg slechts 4 doelpunten tegen, Sparta scoorde slechts 4 keer.

Los van de cijfers, die boekdelen spreken, heeft Sparta in de Kuip weinig in te brengen. Op het Kasteel zit er nog wel eens een stuntje in, maar in de Kuip wonnen ze niet meer sinds maart 2000.

Ajax – SC Heerenveen: Ajax wint (1.24)
Geen derby, maar een een topaffiche. Ajax – Heerenveen kenmerkt zich altijd door veel doelpunten, mooie doelpunten en aantrekkelijk voetbal. Daarbij heeft Heerenveen gevoelsmatig ook wel wat in te brengen tegen Ajax, maar klopt dat gevoel? Nee, dat gevoel klopt niet. De laatste overwinning van Heerenveen tegen Ajax dateert namelijk alweer uit 2009 en in Amsterdam wil het helemaal niet vlotten.

Ajax won namelijk maar liefst 7 van de laatste 8 thuiswedstrijden tegen Heerenveen. Daarbij mist Heerenveen Smit wegens een schorsing en ontbreekt er nog een speler die besmet raakte met corona. Wie het is, dat is onduidelijk. Dat het voor onrust zorgt, dat is wel zeker.