Verdubbelen in Duitsland en Spanje!

Eenvoud is meervoud. Of het niet een bestaand gezegde is? Geen idee, maar wij leven hiernaar. Wanneer je het allemaal even niet meer ziet moet je uitzoomen, makkelijk denken en twee keer je inleg pakken!

Arminia Bielefeld – Dynamo Dresden: Arminia Bielefeld wint 

De koploper tegen de rode lantaarndrager, daar krijg je toch nooit hoge odds voor? Nu wel! En dat is de reden dat hij in de double zit. Een overwinning brengt Bielefeld dichtbij de titel en verliezen deden ze al 14 wedstrijden niet

Levante – Sevilla: Sevilla wint DNB

Dan Sevilla, die moeten nu aanhaken of afhaken. De Champions League is nog binnen handbereik maar nu de voorsprong slechts vier punten is kan dat ze nog ontglippen. De ploeg is momenteel zeven wedstrijden ongeslagen en heeft een prima record tegen Levante. De laatste vier ontmoetingen werden eenvoudig gewonnen.