‘Double-trein’ dendert door na weergaloze zaterdag!

ERGENS IN NEDERLAND – LiveBetting NL gaat als een trein en de ‘double-trein’ van LiveBetting NL dendert maar door en door. Op zaterdag verscheen het ene groene biljet na het andere en voor zondag wordt niets minder verwacht. 

Schalke 04 – Bayer Leverkusen: Bayer Leverkusen wint (1.48)

Huntelaar, Altintop, Rakitic, Rafinha, Cziommer, Farfan, Raul, allemaal spelers met een Schalke verleden en allemaal zullen ze met schaamrood op de lippen proberen om Schalke van hun cv te poetsen met een potje typex. Schalke 04, ooit een geroemde club, nu een schande voor het Duitse voetbal. Al 11 wedstrijden werden er niet gewonnen, acht daarvan werden verloren en er werden slechts vier doelpunten gescoord in al die 11 wedstrijden. 

Leverkusen verloor ook twee potjes, van Bayern en van Wolfsburg. Allereerst ploegen waarbij het geen schande is wanneer je ervan verliest, daarnaast zal het voor motivatie zorgen om de punten nu te pakken tegen een mindere tegenstander. Daarbij is de lijst met blessures bij tegenstander Schalke er eentje waar je u tegen zegt, met andere woorden, dit kan niet misgaan voor Leverkusen.

  • Schalke wist de laatste 11 wedstrijden niet te winnen;
  • Schalke scoorde slechts vier keer in 11 wedstrijden;
  • De lijst met blessures bij Schalke is gigantisch.

Real Madrid – Eibar: Real Madrid wint (1.25)

Goed voorbeeld doet volgen zegt men altijd, dat mag Real Madrid nu weer eens demonstreren. Ze zagen gisteren Barcelona een oefenpartijtje spelen dat eenvoudig werd gewonnen en moeten nu zelf aan de bak. Met het gat van vijf punten is alles nog mogelijk, dus aan inzet zal het niet ontbreken.

De vorm van de Madrilenen is er niet eentje om over naar huis te schrijven, maar wellicht kwam daardoor de onderbreking wel als geroepen. Tegen Eibar hebben ze in ieder geval een prima record, met 10 overwinningen uit de laatste 13 onderlinge ontmoetingen. 

  • Real Madrid zag Barcelona winnen en moet volgen;
  • Van de laatste 13 wedstrijden tegen Eibar won Madrid er 10.