Vamos! We voegen nog een land toe aan de double!

Langzaam maar zeker, zijn we steeds minder gebonden aan het ‘vrouwen en kinderen eerst voetbal’ in landen als Saint Vincent en de Grenadines. Echt voetbal, een verademing.

Mallorca – Barcelona: Barcelona wint (1.29)

Het speelkwartier is over in Spanje, vandaag begint het echte werk, Barcelona! Mallorca is het eerste slachtoffer en moet vrezen voor degradatie. Ze staan momenteel op de 18e positie en het gat met de rode lantaarndrager Espanyol is slechts vijf punten.

Het is ook het duel tussen de ploeg die op twee na de meeste doelpunten incasseert en de ploeg die de meeste doelpunten maakt. In 2010 verspeelde Barcelona voor het laatst punten tegen Mallorca, sindsdien werd er altijd ruim gewonnen.

  • Mallorca moet vrezen voor degradatie;
  • Sinds 2010 won Barcelona altijd ruim van Mallorca;
  • Barcelona beschikt over een nagenoeg fitte selectie.

Bayern München – Borussia Mönchengladbach: Bayern wint (1,41)

In Duitsland was het speelkwartier al eventjes voorbij en heeft Bayern de spierballen al flink getoond. Berlin, Frankfurt, Dortmund, Düsseldorf en Leverkusen kwamen allemaal tekort. Het maakt de reeks ongeslagen wedstrijden 16 en wij verwachten dat ze vandaag weer eentje toevoegen.

Gladbach won slechts twee van de vijf wedstrijden sinds de herstart en de nederlaag tegen Freiburg was toch wel het dieptepunt. Niet alleen gingen er drie punten verloren, ook Plea moet de komende pot vanaf de bank bekijken.

  • Bayern is al 16 wedstrijden ongeslagen;
  • Bayern won alles sinds de herstart;
  • Gladbach won pas twee keer na de herstart;
  • Plea is geschorst bij Gladbach.
Live Betting NL - de #1 op live wedden