Een kersverse double uit Duitsland verdubbelt je inzet!

Een betslip is met veel zaken te vergelijken, maar wij houden er onze eigen filosofie op na. Wij zien het liever als een machine, wanneer er een klein tandwieltje het begeeft, draait de hele machine niet, toch is de rest nog bijzonder bruikbaar!

Fortuna Düsseldorf – TSG Hoffenheim: Meer dan 3.5 corners voor Hoffenheim (1.36)

Het lijkt wel of Hoffenheim nooit op rechte velden speelt, maar het balletje altijd naar de hoeken rolt. Wel naar de goede hoeken voor Hoffenheim, want ze zijn een waar cornerkanon! De laatste uitwedstrijden pakten ze 4, 10, 8, 5, 8 en 7 corners, dat zijn uitstekende getallen. De laatste 12 wedstrijden kwam het slechts twee keer voor dat Hoffenheim niet meer dan drie corners pakte.

  • De laatste 12 uitwedstrijden pakte Hoffenheim slechts twee keer niet meer dan drie corners;
  • In de laatste zes uitwedstrijden pakte Hoffenheim altijd minimaal vier corners.

Bayer Leverkusen – Bayern München: Bayern München wint (1.45)

We kunnen er niet omheen, de Bundesliga wordt gedomineerd door Bayern München. Al 17 officiële wedstrijden ongeslagen, 10 wedstrijden op rij gewonnen, maar liefst 86 doelpunten in 29 wedstrijden, sommige ploegen doen er drie seizoenen over om hierbij in de buurt te komen. Het is bij Bayern wachten op een enigszins aantrekkelijke quotering, die dag is vandaag aangebroken.

Zelfs Borussia Dortmund werd met speels gemak opzij gezet door de machine uit Beieren en dan ga je jezelf afvragen: ‘Welke Bundesliga club eindigt deze reeks?’. 

  • Bayern is al 17 officiële wedstrijden ongeslagen;
  • Bayern won de laatste 10 wedstrijden op rij.