Erop en erover! Hoge odds voor de ploeg in vorm!

Met een vliegende start het weekend in, we zeiden het toch? We zijn erg benieuwd wie er voor de Penny koos en wie er klaar is om de volgende stap te zetten met ons. Want die goede start is pas het begin, nu knallen we door!

Wolfsburg – Dortmund: Dortmund wint (1.79)

Wolfsburg heeft geen Gelbe Wand, maar mist ook het publiek en dus het thuisvoordeel, Wolfsburg heeft niet de vorm van Dortmund en misschien wel het meest belangrijke, Wolfsburg heeft geen Haaland. We kunnen dit artikel dus relatief kort houden, maar we zullen nog wat extra statistieken meegeven om jullie te overtuigen. 

Dat Dortmund nog volop in de race is voor de titel, dat moge duidelijk zijn. Oke, Bayern moet steekjes laten vallen, maar net een verschil van vier punten en een ontmoeting tussen beide ploegen in het verschiet, is alles nog mogelijk. Het is dus in ieder geval zaak, dat Dortmund geen fouten maakt. Tot nu toe slagen ze daar aardig in, want de laatste vijf competitiewedstrijden op rij werden winnend afgesloten en de vorm van Dortmund en Haaland lijken synchroon aan elkaar te lopen. 

Dat Dortmund deze pot gaat winnen, dat was in de eerste drie regels al duidelijk. Om dat laatste beetje twijfel weg te nemen, vragen we je even te kijken naar de onderlinge resultaten. Negen van de laatste 10 ontmoetingen werden gewonnen door Dortmund, eenmaal werd het een gelijkspel. 

Keystats:

  • Dortmund mag geen steken laten vallen in de titelrace;
  • De laatste vijf competitiewedstrijden werden door Dortmund gewonnen;
  • Dortmund won negen van de laatste 10 ontmoetingen.