Antoine Griezmann drijft Barcelona tot wanhoop!

Een kat in het nauw, maakt rare sprongen. Toen ik jong was kwam ik niet verder dan het beeld van een kat dat een heel vreemd sprongetje maakte. Jarenlang stond dat op mijn netvlies, maar nu weet ik wel beter. Mensen doen gekke dingen als ze in het nauw komen, alles in eigen belang, zo ook Antoine Griezmann. 

De goalgetter van Barcelona, dat moest Antoine Griezmann worden. Jarenlang hebben miljoenen, wellicht miljarden thuistrainers geschreeuwd dat Barcelona beter zou zijn met een echte spits. Tot ieders grote euforie kwam die spits er in de vorm van Antoine Griezmann. De Barcelona directie kreeg hun gelijk over het spelen met een echte spits en zit nu met de gebakken peren. Hoe komen ze hier nog van af, wie verlost Barcelona van de spits die niet kan scoren?

Paris Saint-Germain (2.63)

Het was pas november, ja november, toen een vertrek van Antoine Griezmann al ter sprake kwam. De spits zelf zou niet op zijn gemak zijn bij de Catalanen en was het optisch bedrog of sloeg Messi de Fransman bewust over? Het gerucht deed zich in ieder geval de ronde dat Paris Saint-Germain graag de lachende derde wilde zijn. Wat de transfer een stuk aannemelijker maakt is de hysterische interesse van de Catalanen in Neymar. De ploeg zou Griezmann willen betrekken in de deal om de prijs van Neymar te drukken, klinkt logisch, gaat het ook gebeuren?

Chelsea (13.00)

Ja je leest het goed, Chelsea. Dat is as we speak de tweede club die aan de geruchtenmolen kan worden toegevoegd. Hoewel er weinig bekend is over deze interesse, is het toch een redelijk medium (The Sun) die met dit gerucht op de proppen komt. Bij ons heerst vooral de vraag: ‘Kan Chelsea die €335.000 per week ophoesten die Griezmann momenteel opstrijkt bij Barca?’.

Dat Griezmann op de transferlijst staat bij Barcelona is wel duidelijk, daar is geen twijfel over mogelijk. De grootste vraag is wellicht, wie kan in gods hemel aan dat weeksalaris voldoen. Het antwoord lijkt wat ons betreft duidelijk: Paris Saint-Germain. Daarbij komt dat Paris iets heeft dat Barcelona wil, Neymar. Wij zien een overstap naar Parijs wel gebeuren!