Waar moet jij je geld op zetten? Wij helpen je!

We hebben weer even mogen ruiken aan competitievoetbal en hoewel het niet is zoals we gewend zijn, voelde het weer even als vanouds. Toch is het aanbod nog summier en wij richten daarom onze pijlen ook weer even op andere markets, waaronder de topscorer van Spanje op het komende EK!

Wat zijn indicatoren om op te gaan letten wanneer we kijken naar de topscorer op het EK voor het Spaanse elftal? We kijken dan voornamelijk naar de voorbereiding, maar ook naar de staat van dienst van de speler en dus de kans op speelminuten en de huidige vorm van de spelers. Op basis daarvan zijn onderstaande spelers interessant.

Alvaro Morata (4.90)

Morata is de onbetwiste spits van het Spaanse nationale elftal en hij liet bij vlagen ook merken gedurende de voorbereiding dat dit meer dan terecht is. Morata scoorde de meeste doelpunten in de voorbereiding, maar moest die titel wel delen met Rodrigo en Sergio Ramos. Morata heeft een ‘redelijk’ seizoen achter de rug, maar we worden er nog niet heel warm van. 

Rodrigo (7.40)

Een andere optie, voornamelijk met het oog op de kwalificatiereeks, is Rodrigo. Rodrigo maakte net als Morata vier doelpunten in de aanloop naar het toernooi zoals we net al zeiden, maar kent niet zo een top seizoen. Hij speelde afgelopen seizoen slechts 13 potjes en wist hem daarin maar twee keer in het netje te leggen, dat overtuigt ons niet.

Sergio Ramos (14.00)

Last but not least, Sergio Ramos. We noemden hem al even als gedeeld topscorer in de aanloop naar het EK en dat is eigenlijk niet zo verrassend. We vinden de centrale verdediger namelijk ook terug op plek 10 op de lijst van topscorers aller tijden bij het Spaanse elftal met 21 doelpunten in 168 wedstrijden. De odd is voornamelijk gebaseerd op het feit dat Ramos centraal achterin staat. Toch interesseert deze odd ons omdat de beste man in de aanloop al vier keer scoorde, veruit het meest stabiele seizoen gedraaid heeft bij zijn club en wel vaker een balletje binnen legt.

Wat ons betreft is Alvaro Morata, gezien het de onbetwiste spits is, natuurlijk een zeer realistische optie. Sergio Ramos is echter een leuke sidebet om mee te pakken.