Knaken pakken dankzij chirurg Pier Paolo Mariani!

Een chirurg, die ons knaken gaat bezorgen? Zeer zeker. Als je weet wie deze man is, dan zul je het begrijpen. Pier Paolo Mariani is de chirurg die Memphis Depay heeft behandeld aan zijn gescheurde kruisband. Als Memphis wat ballen in het netje legt, pakken wij knaken.

We hebben het natuurlijk over de titel ‘topscorer van het Nederlands elftal’. Want laten we eerlijk zijn, het antwoord op de vraag ‘wie scoort er voor Nederland’ wordt altijd beantwoordt met de naam van Memphis Depay. En ook dit keer levert een beetje slim inzetten, gegarandeerde winst op!

Memphis Depay (2.75)
Zien we dat goed? 2.75? Ja, dat zien we goed. Het lijkt alsof de bookmaker nog twijfelt aan de fitheid van Memphis, maar dat moet tegen 2021 toch wel goed zitten. Wat ze vergeten, is dat Memphis Depay net onder Marco van Basten op plek 16 staat op de lijst topscorers aller tijden. Deze zelfde statistiek maakt hem topscorer van de huidige selectie van het Nederlands elftal met 19 doelpunten in 52 wedstrijden. 

Georginio Wijnaldum (6.00)

Wijnaldum, de speler die vaak op de juiste plaats staat als een duveltje uit een doosje. De middenvelder van Liverpool en het Nederlands elftal is zo vreselijk nuchter en relaxed, dat zijn prestaties soms niet zo opvallen. Deze man staat namelijk pas een plaats onder Memphis Depay op de lijst van topscorers aller tijden bij het Nederlands elftal. Hij maakte er al 18 in 64 wedstrijden. 

Quincy Promes (8.80)

Een andere goede optie is Quincy Promes. Hem werd altijd verweten bij het Nederlands elftal niet te laten zien wat hij bij zijn clubs deed, maar hij heeft inmiddels wel laten zien ook in landsbelang te kunnen scoren. Hij legde er zeven in en deed dit in 42 interlands. Dat is wel iets anders dan de 19 in 52 wedstrijden van Memphis Depay. 

Conclusie

Natuurlijk zetten we alles even op een rijtje, dan valt het kwartje vast.

Memphis Depay – 0.37 per wedstrijd – 2.75 – €20,- = €55,-

Georginio Wijnaldum – 0.28 per wedstrijd – 6.00 – €10,- = €60,-

Quincy Promes – 0.17 per wedstrijd – 8.80 – €10,- = €88,-

Met €40,- inleg, pak jij minimaal €55,- terug!