He’s coming home! Jadon Sancho is coming home.

Waar speelt Jadon Sancho het komende seizoen? Dat is de vraag die rondspeelt in Engeland en Duitsland. De speler van Dortmund maakte indruk in Duitsland en de weddenschap ‘to score and give an assist’ is inmiddels de meest gespeelde rondom Sancho. Bij welke club gaat hij dat kunstje komend seizoen laten zien?

Het zou voor iedere ploeg een aanwinst zijn, dat moge duidelijk zijn. Toch heeft Sancho de grootste hint al weggegeven. Jadon Sancho heeft zich uitvoerig uitgesproken over de offers die hij heeft moeten maken om te voetballen in Duitsland. Het achterlaten van familie en vrienden viel hem zwaar en hij hint daarmee op een terugkeer naar Engeland. Welke clubs zijn serieuze kandidaten?

Manchester United (1.73)

Ole Gunnar Solskjaer heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Jadon Sancho target nummer 1 is wanneer de transferwindow open zal gaan. De financiële middelen hiervoor zijn aanwezig bij United en Sancho zelf hint in ieder geval naar een overgang naar Engeland.


Tijdens een live sessie op Facebook, gaf Sancho een opmerkelijk signaal. Geeft hij hiermee prijs dat hij naar United gaat, of is het onzin? Oordeel zelf.

Chelsea (4.50)

Het lijkt als je het het zo ziet, alsof de transfer al in kannen en kruiken is. Toch is dat niet het geval als we de berichtgeving moeten geloven. 

Journalist Gabriele Marcotti gaf te kennen dat een bron in zijn omgeving van Sancho heeft gehoord dat hij de voorkeur geeft aan de plek waar hij is opgegroeid, dat is Londen. Hoewel United de beste papieren blijft hebben, is het een interessante optie.

Zoals je van ons gewend bent, maken we er graag een winstgevend sommetje van voor jullie! €20,- op United, €10,- op Chelsea en rustig achterover hangen. 

€20,- x 1.73 = €34,60

€10,- x 4.50 = €45,00

Je totale inzet bedraagt €30,- en je payout is minimaal €34,60. Tel uit je winst!