Ruben: ‘Ik ruilde €40,- voor minimaal €110,-’!

Be like Ruben, ruil €40,- voor €110,-. €110,- is immers meer geld en dat maakt dit een prima deal. Klein detail is natuurlijk antwoord op de volgende vraag: ‘Hoe doe ik dat?’. Daar heb je Live Betting NL voor!

Hoe gaan wij zorgen voor een ROI van 275% realiseren? Eenvoudig! We gaan investeren in de speler van het toernooi voor het EK dat in 2021 gespeeld zal worden. Het feit dat het toernooi nog ver weg is lijkt de bookmakers te doen twijfelen. Als gevolg daarvan zijn de odds torenhoog!

Frankrijk – Antoine Griezmann (15.00) & Kylian Mbappe (11.00)

Het verleden heeft al uitgewezen, dat de speler van het toernooi sterk samenhangt met hoe ver een land komt in het toernooi. Vaak komt de speler van het toernooi van de winnaar, maar in ieder geval van een land dat ver komt. Frankrijk heeft een moeilijke groep, maar heeft grote kans om met Duitsland door te gaan. Daarbij zien we daar iemand die de prijs al eens won, namelijk Antoine Griezmann in 2015. De huidige vorm van Griezmann laat echter te wensen over, wat Mbappe een logischere keuze maakt.

België – Kevin de Bruyne (11.00)

Een land waar men veel van verwacht is België. De Belgen beschikken over een belachelijk sterke selecties met spelers in de vorm van hun leven als bijvoorbeeld Lukaku en Kevin de Bruyne. Die tweede staat dan ook hoog op het lijstje om speler van het toernooi te worden. Niet alleen zijn vorm en het feit dat hij een dragende speler is dragen hieraan bij, ook de groepsfase waar België in zit speelt een rol. In een groep met Denemarken, Finland en Rusland is de kans op een volgende ronde en dus een lang toernooi erg groot, hetgeen ook de kansen om speler van het toernooi te worden vergroot voor de Bruyne!

Engeland – Harry Kane (11.00)

Ook een land dat we in de gaten moeten houden gezien de groep waar zij in zitten, is Engeland. Ze zitten in de groep bij Kroatië, Tsjechië en een winnaar van de play-offs en dat maakt de kansen op een volgende ronde een stuk groter. Wat betreft de speler van het toernooi zijn dan alle ogen gericht op de speler die ook een gooi kan doen naar de titel topscorer van het toernooi, Harry Kane. Dat deze titels snel gecombineerd worden bewees Antoine Griezmann ook in 2015, toen hij beide prijzen pakte.

De snelle rekenaar onder ons ziet dus dat wanneer wij op alle spelers €10,- inzetten, de uitbetaling minstens €110,- zal zijn als een van deze spelers de prijs wint. Wij achten deze kans statistisch goed mogelijk en het ligt in de logische lijn der verwachting. Cadeautje van ons, voor jullie!

Live Betting NL - de #1 op live wedden