Is it coming home?

Het antwoord op deze vraag laat nog even wat langer op zich wachten, maar dat wil niet zeggen dat jij jouw investering moet uitstellen. In een periode als deze ga je eenvoudiger onnodige uitgaven doen, waarna een gevoel van innerlijke teleurstelling je besluipt. Wat kun je beter doen? Investeren in de topscorer van het EK!

Kijken we naar de kandidaten, dan zien we een bookmaker die er bepaald niet gerust op is. Daar is ook niets geks aan, want er is niet bepaald een touw aan vast te knopen. Toch gaan we het proberen!

Harry Kane (6.00)
De favoriet bij de bookmakers, onterecht in onze ogen. Harry Kane  is wellicht wel een van de beste spitsen die het EK zal gaan zien, maar de rest van het Engelse elftal maakt nog geen denderende indruk. Het is regelmatig onrustig geweest rond Engeland de laatste tijd en wij achten de kans dat ze een halve finale of finale halen niet bijzonder groot. Het maakt de odd in vergelijking tot het risico te laag, vooral wanneer we de andere kandidaten zien.

Cristiano Ronaldo / kylian Mbappe (11.00)

Een odd waar je u tegen zegt, dat is een ding dat zeker is. De huidig Europees kampioen kent natuurlijk een grote vedette en dat is de heer Cristiano Ronaldo. Hij was topscorer voor de Portugezen tijdens het EK 2020, maar weet hij nu ook te presteren? In een poule met Frankrijk en Duitsland zal dat lastig worden en een doelpuntenregen zullen we daar niet zien. Hetzelfde geldt voor de doelpuntenmachine van de regerend wereldkampioen. In een poule als deze, verwachten we simpelweg niet veel doelpunten en de volgende rondes staan ook niet bekend om een doelpuntenregen.

Romelu Lukaku (11.00)

Dat brengt ons bij het goudhaantje van de Belgen en Inter. Dat Lukaku de topscorer van België zal worden, die kans is zeer groot. Kan hij ook topscorer worden van het hele toernooi? Wij denken van wel. Denemarken, Finland en Rusland zijn ploegen waar je als België wel een doelpuntje tegen kan maken en een poulefase tikt aan.

Memphis Depay (15.00)

Wellicht de grote verrassing van het EK, Nederland. Het elftal is namelijk best aardig met grote jongens als Virgil van Dijk en Frenkie de Jong. Daarnaast profiteert ook Nederland van een, naar onze mening belangrijk, voordeel. Zij zitten in de poule bij Oekraïne, Oostenrijk en een winnaar van de play-offs. Dat is bij uitstek een groep waar aan het doelsaldo gewerkt kan worden. Mocht Nederland het wat langer volhouden, dan de kans best aanwezig dat Memphis de meeste doelpunten maakt.

Al met al vraag je je natuurlijk af, waar moet ik nu naar kijken? Wat ons betreft naar de odds rondom Lukaku en Depay. Met het oog op de poulefase en het record van beide heren, zijn die odds zeer aantrekkelijk. Met name die van Lukaku is niet in verhouding met zijn vorm! Het voordeel van deze odds, is dat je er met een beetje geluk lang in het toernooi plezier van hebt!