Gelopen race! Sané op weg naar Duitsland, of toch niet?

Er zijn enkele transfers in de maak, grote en kleinen, waarvan enkelen vrijwel zeker lijken.  Leroy Sané is zo een speler, waarvan de stap al zeker lijkt. Toch willen wij de andere opties ook even met je doornemen!

De keuze leek zelfs vorig jaar al gemaakt door kamp Sané, maar van een transfer kwam het niet. Die keuze lijkt nog steeds een optie, maar enkele andere clubs hebben zich ook in de strijd gemengd. 

Bayern München (1.83)

Deze zal voor de kenners geen verrassing zijn. Bayern München is de ploeg die vorig jaar al bijzonder dichtbij de krabbel van deze buitenspeler was, maar tot ieders verbazing ging het niet door. Het zal echter geen verrassing zijn, dat Bayern nu een tweede poging gaat wagen. Volgens het kantoor dat zijn belangen behartigt, is Bayern de enige club waar Leroy zichzelf wel ziet voetballen. 

Real Madrid (8.5)

Echter lijkt datzelfde bureau meerdere interesses te bevestigen. Is het een trucje om de prijs op te drijven voor Bayern? Dat zou kunnen, maar de naam van Real Madrid wordt nadrukkelijk genoemd. Het bureau geeft zelf aan dat er ruimte is voor andere clubs, doordat Bayern de onderhandelingen op een wat lager pitje heeft gezet. ‘Bayern heeft wel wat aan voorsprong ingeleverd’ waren de woorden van zijn zaakwaarnemer.

Toch is het wat ons betreft een uitgemaakte zaak. Bayern zal de volgende club van Leroy Sané zijn als je het ons vraagt!

Live Betting NL - de #1 op live wedden