Van held tot schlemiel, maar jij kunt eraan verdienen!

We weten het allemaal. Iets opbouwen kost veel meer tijd, energie en geld dan het kwijtraken. Dat bewees top trainer Mauricio Pochettino nog maar eens bij Tottenham Hotspur. De populairste trainer ooit in de historie van de club wist al zijn krediet namelijk in een seizoen te verspelen en kan uitkijken naar een nieuwe uitdaging. Welke? Wij helpen je op weg!

Manchester United (1.91)

Bij bookmakers de favoriet, maar is dat terecht? Pochettino is veelvuldig gelinkt aan Manchester United. De vraag is echter, waarom dit zal zijn. Solskjaer begon matig bij Manchester United, maar is de laatste periode toch behoorlijk succesvol geweest bij de Engelsen. De vraag is dan ook, waarom zou je in deze onzekere tijden een risico nemen door een nieuwe trainer aan te nemen, wanneer het niet noodzakelijk is? Juist, onlogisch!

Newcastle United (3.75)

Een andere ploeg die veel wordt genoemd is er eentje die je niet direct verwacht. Newcastle droomt groot en zou Pochettino willen aanstellen om grote stappen te maken in Engeland. Er is sprake van een grote overname door Mohammed bin Salman uit Saoedie-Arabië en daar is maar liefst 340 miljoen dollar mee gemoeid. Namen als Griezmann en Cavani doen zich de rondte, aan ambities dus geen gebrek. Als trainer schijnt Pochettino het grote doelwit te zijn. Echter verzet amnesty international zich hevig tegen de overname en zijn er wat ons betreft veel onzeker factoren.

Manchester City (4.33)

De andere club uit Manchester is wat ons betreft ook een zeer serieuze kandidaat. Je zou zeggen, daar is Guardiola toch de man die met de scepter zwaait? Dat klopt, maar dat tijdperk zal snel voorbij kunnen zijn. Zoals je wellicht weet, hangt City een uitsluiting van Europees voetbal boven het hoofd. De club heeft bezwaar aangetekend, maar het is maar de vraag of dit resultaat zal opleveren. Het schijnt, en dat is goed te begrijpen, dat Guardiola Manchester City minder interessant vindt als het geen Europees voetbal speelt en hij kan natuurlijk overal aan de bak! 

Verliest Manchester City het beroep en vertrekt Guardiola, dan is Pochettino de man om hem op te volgen zeggen insiders! Die kans lijkt eigenlijk best wel aannemelijk als je het ons vraagt en voor die odd willen we die gok wel wagen! Dat is wat ons betreft dus de grootste kanshebber voor de krabbel van Pochettino!

Live Betting NL - de #1 op live wedden