Van ruilen, komt huilen!

Ondanks de corona perikelen, gaat het transfer geweld straks gewoon losbarsten. Eigenlijk is het ook door de corona perikelen en niet ondanks. De meeste spelers bij Barcelona krijgen al minder salaris en sommige spelers mogen wat Barcelona betreft de huidige quarantaine doorzetten, ergens anders.

Bij Barcelona is het duidelijk geworden dat de controller overuren maakt. Dat Barcelona er financieel niet altijd lekker voor staat en hoge schulden noteert, dat was al wel duidelijk. Iedere tegenslag levert dus problemen op, waaronder ook deze! En wat doe je wanneer je financieel in de problemen komt? Een paar spelers van de balans schrappen natuurlijk, het is immers maar een stukje activa.

Arturo Vidal naar Inter (1.64)

Een van de spelers die mag vertrekken, dat is Arturo Vidal. Niet alleen mag hij vertrekken, hij is betrokken bij een interessante ruildeal met het Italiaanse Inter. Wat de bookmakers betreft is de deal al zo goed als beklonken, want de odds zijn slechts 1.64. Inter zou baat hebben bij wat meer pit in de selectie en Vidal kan dat natuurlijk prima bieden. Voor wie moet hij echter geruild worden?

Lautaro Martinez (3.50)

Nu wordt het interessant. Het was natuurlijk te verwachten dat er meerdere ploegen aan Martinez zouden trekken en dat een grootmacht als Barcelona ermee aan de haal zou gaan was te verwachten. Barcelona is wat aan het kwakkelen de laatste tijd en een echte goalgetter als eindstation voor Messi, zou natuurlijk lekker zijn! Het bijzondere? Je krijgt voor dit deel van de ruildeal nog maar liefst 3.50 keer je inzet! 

Wij zouden dus voor het tweede deel van de ruildeal gaan, dat levert je een stuk meer op! Wil jij weten waar je deze mooie bet kan zetten? Vraag het ons even, dat is het grote voordeel van lid zijn bij Live Betting NL!

Live Betting NL - de #1 op live wedden