Altijd eentje fout en stinkend rijk, dat is systeem wedden!

Altijd eentje fout en stinkend rijk, dat is systeem wedden!

Jij herkent het, dat is zeker. Weer onderuit op die laatste wedstrijd en nog de laagste odd ook. Dat is het meest zure gevoel dat er is, je gunt het niemand. Nou, dat is na vandaag verleden tijd!

Je hoeft dit gevoel nooit weer mee te maken, met goed gebruik van de systeemweddenschap. Wij laten jou de ins en outs zien en na het lezen van dit artikel begrijp jij helemaal waar het om draait. 

Wat is een systeemweddenschap?

Het is een begrip en een speloptie die veel betters links laten liggen, omdat het iets is dat ze niet kennen en iets is dat er lastig uitziet. Het is echter relatief simpel en als je eenmaal weet wat het is, kun je niet meer zonder.

De systeemweddenschap, zoals we al zeiden, laat het toe om een wedstrijd of zelfs meerdere fout te hebben en toch te winnen. Je zet namelijk niet alleen de combinatie als geheel, maar ook combinaties daaronder. Stel dat je een fivefold hebt, vijf losse wedstrijden in een combinatie, dan kun je dit ook in systeem spelen. Op die manier kun je ook fourfolds (je mag dan een fout hebben), trebles (je mag er dan twee fout hebben), doubles (je mag er dan drie fout hebben), en singles spelen. Het systeem zet automatisch de inleg die jij hierop plaatst in op alle mogelijke combinaties.

Wanneer is het slim om systeem te spelen?

Systeem is ideaal bij hogere odds, voor lagere odds kan het simpelweg niet uit. Waarom kan dat niet uit? Dat leggen we uit aan de hand van een voorbeeld. Stel dat je zoals de linkerafbeelding een treble speelt, maar je wil ook doubles spelen zodat je er eentje fout kan hebben. Dat kan er dan uitzien als onderstaande. Je ziet dat je maximale winbedrag op een double €48,20 is, waar je inzet €60,- zal zijn op de doubles. Het zijn immers drie doubles met €20,- inzet. Zet je er ook nog een treble bij, dan houd je nog minder over. 

Situatie 1
Doubles 3 x €20,- = €60,-

Fourfold 1 x €10,-= €10,-

                                  €70,-

Je maximale payout op doubles is €48,20 en daarmee slechts een pleister op de wonden.

Een situatie zoals in de rechter situatie leent zich veel beter voor een systeemweddenschap. Je ziet dat de odds allemaal minstens 2.28 zijn en er zelfs enkelen van bijna 3.00 bij zitten. Hierdoor is ook de winst bij doubles en trebles nog aardig, waardoor je in de groene cijfers blijft. 

Situatie 2
Trebles 4 x €20,- = €80,-

Fourfold 1 x€10,- = €10,-

                                  €90,-

Je minimale payout op je trebles is hier €144,90 en zoals je ziet pak je hier dus met één foute wedstrijd een winst van ruim €50,-. Speel je deze met doubles? Dan is je inleg €70,- en is je maximale payout €129,96 op basis van €20,- stake. Zoals je ziet, loont het dus om dit met hogere odds te doen!

Tekstvak: Situatie 1
Tekstvak: Situatie 2

Moet je hier nou wel mee experimenteren? Het mag, maar het hoeft niet. Waarom niet? Omdat wij dat doen voor jou! Wij informeren je over de weddenschappen, welk systeem we zetten en de inleg. Je hoeft alleen maar te beslissen of je mee wil doen!