Hey bookmaker? We doen het zelf wel joh!

Huh, we doen het zelf wel? Tuurlijk, dat kan prima! Met de betbuilder bouw jij je eigen bet en dat is ideaal wanneer het aanbod tegenvalt of wanneer de odds tegenvallen! Wij maken met dit artikel van jou een echte Bob de Bouwer!

De betbuilder, wederom een optie die de bookmaker heeft geïntroduceerd. De optie is er al een tijdje, maar wat is het nou precies, wanneer is het handig en vooral, hoe kun je deze optie het beste gebruiken? Wij vertellen het je!

Wat is de betbuilder?

De betbuilder is een speloptie die door een bookmaker is geïntroduceerd en sindsdien bij steeds meer bookmakers beschikbaar is. Momenteel bieden bijna alle bookmakers de optie aan en dus konden ook wij er niet langer omheen.

De betbuilder staat je toe om meerdere selecties te kiezen van dezelfde wedstrijd, wat voorheen niet mogelijk was. Bij de ene bookmaker dien je hiervoor specifiek de betbuilder optie te kiezen en bij een andere bookmaker kun je simpelweg de verschillende selecties combineren. Op deze wijze kun je wanneer de odd op enkel winst te laag is, toch een goede odd genereren, maar het biedt ook uitkomst wanneer het aanbod tegenvalt. 

Wanneer gebruik je de betbuilder?

Zoals we zeiden, kun je de betbuilder in twee situaties gebruiken:

  • De odd op een losse weddenschap is te laag

In sommige gevallen zijn de odds op een overwinning te laag en kun je deze met een eenvoudige betbuilder opkrikken. Stel dat je voor Ajax tegen RKC een odd krijgt van 1.23, je vindt dit te laag, maar je wil toch op deze overwinning inzetten? Dan kun je deze bijvoorbeeld combineren met meer dan 1,5 doelpunten van Ajax of meer kleine weddenschappen. Op die wijze kun je de odd van 1.23 opkrikken tot wellicht 1.40 of hoger. 

  • Het aanbod is te weinig

Het kan ook zijn dat je een wedstrijd tegenkomt waar jij een lekkere valuebet zoekt, maar deze niet vindt. Denk aan de grotere combinaties of speciale bets die bookmakers soms aanbieden. In dat geval kan de betbuilder wellicht uitkomst bieden. Door een winnaar, aantal doelpunten, doelpuntenmaker, en een speler te selecteren die een gele kaart pakt, loopt je odd al snel op tot 10 of meer! 

Hoe gebruik je de betbuilder?

Hoe kun je deze optie nou het beste gebruiken? Heel simpel. Combineer veel voorkomende gebeurtenissen. Dat klinkt heel eenvoudig, maar dat is het ook. Een goede betbuilder bestaat uit een winnaar, aantal doelpunten, doelpuntenmaker, aantal gele kaarten en een speler die een gele kaart pakt. Dit zijn namelijk pre-match relatief goed in te schatten weddenschappen die een odd snel doen oplopen. 

Gelukkig weten jullie dat je zelf niet de keuze hoeft te maken met betrekking tot de betbuilder. Wij zoeken alles uit voor je, kiezen de onderdelen van de betbuilder en zorgen dat jij deze op tijd ontvangt! Dat is waarom je kiest voor Live Betting NL!