Corners, wie is er niet groot mee geworden? Wij wel!

Heel voorzichtig komen de eerste positieve berichten naar buiten. Virus? Wat? Nee, we bedoelen dat er weer getraind wordt joh! Nog meer reden om je stoel dus even aan te schuiven voor dit artikeltje!

In dit artikel bespreken we een onderwerp waar wij mee groot geworden zijn, corners! De vaste volgers weten het, op corners pakken wij veruit de meeste knaken en wij nemen jullie graag even mee in onze werkwijze.

In de cornermarkt onderscheiden we twee types:

  • Pre-match;
  • Live.

Pre-match

Er is uiteraard de mogelijkheid om voorafgaand aan de wedstrijd in te zetten op corners. Dit is, hoe gek het soms klinkt, de moeilijkste variant. Dit is omdat je hierbij met meerdere variabelen rekening moet houden, waaronder: uit of thuis, type wedstrijd, tegenstander, belangen en ook de opstelling.

Op deze website kun je zien hoe de vorm en het aantal corners is in eigen huis en buitenshuis. Wanneer je dit vervolgens vergelijkt met de tegenstander en de onderlinge resultaten, ben je al een heel eind. Vervolgens is het zaak om de opstelling af te wachten. Wanneer twee ploegen elkaar treffen in een 4-3-3 opstelling met snelle flankspelers, zul je namelijk meer corners zien dan met twee ploegen in een defensieve 4-5-1 opstelling. Veel om rekening mee te houden dus en het spelbeeld is hoogstens onzeker.

Live

Wij kiezen dus niet voor niets om meer live te spelen op corners. Waarom? Spelen al die variabelen dan geen rol meer? Absoluut wel! Ze zijn alleen van ondergeschikt belang. Je zou kunnen zeggen dat de variabelen die we hiervoor benoemd hebben allemaal een waarde van 0.1 hebben, maar dan missen we nog de helft. Dat komt omdat het spelbeeld zeker de helft van de aanleiding is tot wel of geen corners en de kant waar ze vallen.

Stel namelijk dat Ajax in eigen huis speelt tegen Sparta. De Amsterdammers kijken de kat nog even uit de boom, pakken in 30 minuten slechts twee corners, maar komen verrassend op achterstand. De variabelen die elk een waarde hebben van 0.1 zeggen al dat Ajax doorgaans veel corners pakt in eigen huis, echter is het vooral de achterstand die overtuigt om op een groot aantal corners voor de Amsterdammers te zetten! Buigen ze de achterstand snel weer om? Dan verandert dat de zaak weer.

Ik zie je denken, dan moet ik dus al die potjes ook nog in de gaten gaan houden? Hah, nee. Daar heb je ons voor!

Live Betting NL - de #1 op live wedden