De een zijn poot, is de ander zijn brood!

We hebben weer een artikeltje om jullie op te vrolijken. Want dit weer is leuk, maar het is net de knappe vrouw van je kameraad. Je mag er best een beetje van genieten, maar helemaal los kun je er niet op gaan. 

We borduren voort op een artikel dat jullie eerder zagen. Ja, ga maar vast op zoek naar die plank en pak dat artikel ervan af! We gaan weer eens in de kaarten duiken, de een zijn poot is immers de ander zijn brood. 

Als we het even zwart wit bekijkt heb je twee groepen wanneer we spreken van kaartenpakkers.

  • De opvallende;
  • De onopvallende.

Wat bedoelen we hier precies mee? Nou, competities als Turkije, zul je of het aanbod op kaarten niet zien of hele lage odds treffen, hetzelfde geldt voor teams als Getafe. Begin dit jaar werd er een artikel geplaatst met de teams die de meeste kaarten pakken en dit waren respectievelijk Getafe, AS Roma, Leganes, Bologna, Granada en Barcelona.

Die laatste, is een leuke. Wat bij de bookmakers namelijk vaak overheerst is het tiki taka gevoel bij Barcelona, maar in werkelijkheid pakken ze daarbij gigantisch veel kaarten, waar de odds nog aantrekkelijk zijn. Hetzelfde geldt voor Wit-Rusland als competitie.

Barcelona als team en Wit-Rusland als land zijn dus voorbeelden van de minder opvallende kaartenpakkers, waar de odds mooi zijn, terwijl er kaarten vallen als water. Ik zie je al denken: ‘Waar vind ik zo een overzicht? Hoe kan ik die statistieken bekijken?’. Het antwoord is, dat is er niet. Maar.. niet getreurd! Dat is exact waar je ons voor hebt, wij zoeken het voor je uit!

Het enige dat jij hoeft te doen? Ons volgen en vooral meespelen!