Plankartikel over wedden met statistieken!

Bij het schrijven zie ik de wenkbrauwen fronsen, de monden lichtelijk openvallen en gezichten waarbij een blik van verveling plaatsmaakt voor een blik van onbegrip en nieuwsgier. Wat is een plankartikel? Nou, dat is een artikel dat je nog even op de plank legt, want er wordt toch nog niet gevoetbald. Desondanks niet minder waardevol!

Wij van Live Betting NL doen het al jaar en dag, het is ons handelsmerk, ons unique selling point en het zorgt ervoor dat de mondjes van onze kids gevuld blijven. Wedden met behulp van statistieken op onder andere corners en kaarten. Winstgevend? Zeker. Moeilijk? Niet echt. Leuk? Staan er bomen  in een bos?

Waar wordt nou het meeste op ingezet:

  • Corners;
  • Kaarten;
  • Over/under 2.5.

Corners

Corners, daar is Live Betting NL groot mee geworden en groot mee gebleven. Je kunt corners zowel pre-match als live voorspellen, waarbij het tweede winstgevender is. Waarom? In die situatie kun je rekening houden met de score en het spelbeeld. Deze zaken zijn essentieel in het cornerbetten. Wanneer Fortuna Sittard namelijk 1-0 voor komt tegen FC Emmen en toevallig ook al een corner heeft gepakt, is het aannemelijk dat gezien de ploeg die Sittard heeft, zij achteruit gaan hangen om Emmen te laten komen. Het gevolg is natuurlijk een aantal corners!

Waar kun je nou een goed beeld krijgen van de ploegen die veel corners pakken? Dat kan op deze site. Wij gebruiken hem zelf ook en je kunt er nog veel meer statistieken vandaan halen. 

Kaarten

Ook kaarten zijn een ideale toevlucht, wanneer het voorspellen van de winnaar niet te doen is naar jouw mening of simpelweg wanneer de statistieken er goed uitzien. 

Variabelen om in de gaten te houden bij kaarten zijn:

  • De scheidsrechter die fluit;
  • Speelt een ploeg uit of thuis;
  • De belangen die er spelen;
  • Het aantal kaarten dat een ploeg normaliter pakt;
  • De competitie.

Allemaal variabelen om rekening mee te houden en wanneer alles wijst op een bepaalde uitkomst? Dan zit je wel goed.

Op deze website kun je heel eenvoudig zien welke scheidsrechter veel kaarten trekt en op deze site die we net ook al bespraken, zie je het aantal kaarten dat de ploegen gemiddeld pakken. Als laatste kun je via deze website nog zien hoeveel kaarten de ploegen tegen elkaar pakken en dan moet je toch een goed beeld kunnen vormen!

Wij adviseren: ‘blijf ons volgen, wij zoeken het allemaal voor je uit.’